Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Камила ће постати КРАЉИЦА након крунисања Чарлса III: Сви детаљи љубави између "растурачице бракова" и будућег краља

Њихова веза је одувек изазивала велику пажњу јавности

1662730147_profimedia-0720930111.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Окарактерисана као растурачица бракова и то не само од стране Дајане, принцезе од Велса, супруга краља Чарлса, Камила, биће крунисана за краљицу када он буде крунисан за краља.

Искрена жеља краљице Елизабете ИИ, која је истакнута у поруци објављеној уочи њеног платинастог јубилеја у фебруару ове године, била је да ц́е Чарлсова супруга бити позната по његовом ступању на престо као краљица супруга.

То је иста титула која је додељена Елизабети, супрузи краља Џорџа ВИ, која је после монархове смрти добила титулу краљице мајке, преноси Гардијан.

-Када мој син Чарлс постане краљ, знам да ц́ете њему и његовој жени, Камили, пружити исту подршку коју сте дали мени; и моја је искрена жеља да, када то време дође, Камила буде позната као краљица супруга јер наставља своју лојалну службу, написала је краљица.

Прочитајте још: Краљица Елизабета УМРЛА пар сати пре него што је саопштено свету: Ова жена је сазнала пре осталих

Чарлс је дуго желео да Камила понесе титулу краљице.

Наводно, пошто ју је Дајана приватно описала као "ротвајлера", изгледало је да је Камила осуђена на неодобравање британске јавности након бомбастичног интервјуа из 1995. за ББЦ у којем се принцеза од Велса жалила да их је троје у браку, мислећи на дугогодишњу љубавну аферу између њеног супруга и Камиле.

Шушкало се да је Камила била у вези са принцем док је био у браку са Лејди Ди, а крајем 1992. су медији објавили стенограме тајних Чарлсових разговора са Камилом, што је био конкретан доказ да се брак миљенице нације распада.

Дајана је покушала да се убије, а када у томе није успела, одлучила је да се разведе. Чарлсу је, додуше, дала још једну шансу, а услов је био да престане да се виђа са Камилом, али он на то није пристао. Тада су почели одвојено да живе.

Чарлс се заљубио у Камилу 70-их година прошлог века. Чекала га је деценијама и због њега је истрпела презир и осуде Британаца и света, а онда су се коначно 2005. венчали. Љубав траје и данас.

Након Дајанине смрти 1997. године, требало је две године да престолонаследник и његова партнерка појаве у јавности. Први пут су се заједно појавили на рођенданској забави Камилине сестре у лондонском хотелу Риц.

Али следец́е године, краљица је дала знак одобравања тако што је присуствовала ручку са Чарлсом и Камилом.

Камила се брзо спријатељила са члановима британске краљевске породице, а посебно са Кејт Мидлтон (40).

Многи јој нису опростили то што је Дајана због ње патила, али барем су доказали, истичу они који су упознати у догађаје са двора, да је то била љубав за коју се исплатило борити.

Присјетимо се, Краљица Елизабета ИИ преминула је у дворцу Балморал, саопштили су из Бакингемске палате. Имала је 96 година и била је најдуже владајући британски монарх.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas