Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КАТАРИНА ГРУЈИЋ О МАЈЧИНСТВУ: Живот ми се променио из корена, а ОНА ми пуно помаже (ВИДЕО)

Поп-фолк звезда, Катарина Грујић каже да је мајчинство променило на боље

1679044581_Katarina-Grujic-ATA.jpg
Фото: АТА
Oglas

Катарина Грујић недавно је говорила о својој новој улози, као и да велику помоћ у одгајању ћерке Катје добија од супруга, Марка Гобељића којем једино не даје да мезимици мења пелене, јер је то само њен "посао".

- Увек сам била одговорна особа, а сада треба још одговорнија да будем и стварно сам таква. За ћерку бих све дала у животу. Све радим за њу, и највише времена проводим са њом. Променило ме је то, да сам само са њом и да ме апсолутно ништа не занима у животу осим ње. И наравно после ње, моја каријера - каже Катарина.

Фото: АТА

Каћа је признала да због природе посла, некада није у прилици да буде са својојм ћерком, али да је тада чува дадиља у коју има стопостотно поверење.

- Када ја радим и када је Марко у карантину, са бебицом је наша дивна дадиља Дивна. У почетку ми је било тешко да се одлучим на то, јер то особа којој треба да поверим своје дете, и да га дам у сигурне руке. Имам ту срећу да сам пронашла дадиљу која је медицински радник, и особа је која све зна у вези детета и од велике је помоћи. Баш ми је драго што смо успели да добијемо њу - истиче Каћа.

Комплетан интервју са Катарином погледајте у наставку, у видеу испод:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas