Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Кога је МЕГАН МАРКЛ ЉУБИЛА ПРЕ ПРИНЦА ХАРИЈА? БИВШИ МУЖ војвоткиње од Сасекса, други брак је склопио само пар месеци након њеног (ФОТО)

Зашто се Меган растала од првог мужа?

1671526138_Nenaslovljeni-dizajn--5--Megan-sa-bivsim-naslov.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Меган Маркл (41) раније је била удата за америчког Тв продуцента и књижевног менаџера, Тревора Енгелсона (46). Обзиром да је развод у британској краљевској породици још увек табу тема, многи су се питали да ли ће чињеница што је већ имала брак иза себе, направити известан проблем када је веза са принцом Харијем постала озбиљна.

Фото: Профимедиа

Прочитајте још: Принц Хари по први пут у документарцу о ћеркици Лилибет Дајани: "Много маме видим у Лили"

Тревор је био у вези са Меган чак 7 година, пре него што су се венчали 2011.године. Брак је потрајао само 2 године, а развели су се званично 2013., наводећи као основни разлог ''непремостиве разлике''. Како наводи ''Даилy Маил'', шушкало се из одређених блиских извора, да се пар удаљио када је Меган добила улогу у серији 'Одела' и започела снимање у Канади, док се Тревор за то време налазио у Лос Анђелесу.

Фото: Профимедиа

Није ни чудо да је овај велики део из Меганине прошлости, изостављен из најновијег документраца ''Хари и Меган''. 
И Меган и Тревор су сада у новим срећним браковима, у којим су добили децу. Тревор је са својом другом супругом Трејси Курланд добио двоје деце, након венчања 2018., које се десило само пар месеци након гламурозног краљевског венчања које је Меган имала.

Прочитајте још: БИЈОНСЕ УПУТИЛА ЈАСНУ ПОРУКУ МЕГАН МАРКЛ: ''То је генерацијско ПРОКЛЕТСТВО!'' ( ВИДЕО)

Фото: Профимедиа

Прочитајте још: Принц Вилијам на венчању бивше девојке: Нерасположен, а Кејт нема нигде (ФОТО)

Ко је заправо Тревор Енгелсон?
Познато је да је овај продуцент био Меганин ментор, када је крочила у филмску индустрију, и био задужен за њено појављивање у филму Роберта Патинсона ''Сети ме се'', из 2010.

Фото: Профимедиа

Пар се упознао у Западном Холивуду 2004., а у књизи Тома Бовера ''Освета'', наводи се да је Меган била веома срећна у својој вези , те да је за Тревора имала надимак Тревити-Трев-трев.
Њихово венчање бројало је 102 званице, а десило се на Јамајци и славило се четири дана.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas