Oglas
· · Komentari: 0

Koga je MEGAN MARKL LJUBILA PRE PRINCA HARIJA? BIVŠI MUŽ vojvotkinje od Saseksa, drugi brak je sklopio samo par meseci nakon njenog (FOTO)

Zašto se Megan rastala od prvog muža?

1671526138_Nenaslovljeni-dizajn--5--Megan-sa-bivsim-naslov.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Megan Markl (41) ranije je bila udata za američkog Tv producenta i književnog menadžera, Trevora Engelsona (46). Obzirom da je razvod u britanskoj kraljevskoj porodici još uvek tabu tema, mnogi su se pitali da li će činjenica što je već imala brak iza sebe, napraviti izvestan problem kada je veza sa princom Harijem postala ozbiljna.

Foto: Profimedia

Pročitajte još: Princ Hari po prvi put u dokumentarcu o ćerkici Lilibet Dajani: "Mnogo mame vidim u Lili"

Trevor je bio u vezi sa Megan čak 7 godina, pre nego što su se venčali 2011.godine. Brak je potrajao samo 2 godine, a razveli su se zvanično 2013., navodeći kao osnovni razlog ''nepremostive razlike''. Kako navodi ''Daily Mail'', šuškalo se iz određenih bliskih izvora, da se par udaljio kada je Megan dobila ulogu u seriji 'Odela' i započela snimanje u Kanadi, dok se Trevor za to vreme nalazio u Los Anđelesu.

Foto: Profimedia

Nije ni čudo da je ovaj veliki deo iz Meganine prošlosti, izostavljen iz najnovijeg dokumentraca ''Hari i Megan''. 
I Megan i Trevor su sada u novim srećnim brakovima, u kojim su dobili decu. Trevor je sa svojom drugom suprugom Trejsi Kurland dobio dvoje dece, nakon venčanja 2018., koje se desilo samo par meseci nakon glamuroznog kraljevskog venčanja koje je Megan imala.

Pročitajte još: BIJONSE UPUTILA JASNU PORUKU MEGAN MARKL: ''To je generacijsko PROKLETSTVO!'' ( VIDEO)

Foto: Profimedia

Pročitajte još: Princ Vilijam na venčanju bivše devojke: Neraspoložen, a Kejt nema nigde (FOTO)

Ko je zapravo Trevor Engelson?
Poznato je da je ovaj producent bio Meganin mentor, kada je kročila u filmsku industriju, i bio zadužen za njeno pojavljivanje u filmu Roberta Patinsona ''Seti me se'', iz 2010.

Foto: Profimedia

Par se upoznao u Zapadnom Holivudu 2004., a u knjizi Toma Bovera ''Osveta'', navodi se da je Megan bila veoma srećna u svojoj vezi , te da je za Trevora imala nadimak Treviti-Trev-trev.
NJihovo venčanje brojalo je 102 zvanice, a desilo se na Jamajci i slavilo se četiri dana.

 

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas