Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Колегиница открила тајну: Шабан Шаулић је на сваком наступу имао посебан захтев

Колегиница изнела непознат детаљ

1669965896_saban-saulic.jpg
Фото: Ненад Зивановиц
Oglas

Једна од ретких певачица која је задржала природан изглед, а која већ деценијама траје на нашим просторима, Бранка Соврлић, власница је великих хитова, а током каријере је сарађивала и склапала пријатељства са бројним легендама домаће естраде.

Прочитајте још: Прича о настанку песме "Пукни зоро": Композитор тврди да му нико НИЈЕ ВЕРОВАО да ју је он написао

Бранка Соврлић је често радила са Шабаном Шаулићем, а сада је открила да он никада није желео да пева последњи на заједничким наступима, те је она то увек морала да ради уместо њега.

- Он је био јако добар и миран човек, мој супруг Садик Пашић је њега увек водио на турнеје јер је правио стално по спортским дворана. Мислим да нема ниједна дворана по бившој Југославији да је он није отворио. Шабан никад није хтео задњи да пева, јер публика тад већ иде, и онда ја шта ћу, морам после њега, ко ће него ја. Али ја сам имала среће, кад истрчим, креће песма. Али он је био јако добар и миран човек, по томе га памтим и највећи за сва времена - открила је Бранка.

Она је позната по свом беспрекорном изгледу, а сада је открила и шта је њена тајна.

Прочитајте још: Чај од РУЗМАРИНА вам може помоћи код многих здравствених проблема: Напитак идеалан за реуму, надутост и пробаву

- Срећна сам, трудим се, живим здрав живот, не пушим, не пијем, можда имам 2, 3 килограма више, али направим неку добру позу да се то не види. Срећна сам, трудим се, али имам и добру генетику, срећна сам да ништа не треба да прекрајам. И ја имам некад жељу, кад је неки леп колач, појела бих два, али пресечем, имам карактер, војна дисциплина, тако сам и васпитана мој отац је био војно лице. Срећна сам што су родитељи били поносни на мене, а ево сад и клинци од мог брата, ја бих њима требало да будем баба, а они мени кажу: "Ти си лепа, наша тетка, не можеш да будеш баба никада" - навела је певачица за Пинк.рс.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas