· · Komentari: 0

Koleginica otkrila tajnu: Šaban Šaulić je na svakom nastupu imao poseban zahtev

Koleginica iznela nepoznat detalj

1669965896_saban-saulic.jpg
Foto: Nenad Zivanovic

Jedna od retkih pevačica koja je zadržala prirodan izgled, a koja već decenijama traje na našim prostorima, Branka Sovrlić, vlasnica je velikih hitova, a tokom karijere je sarađivala i sklapala prijateljstva sa brojnim legendama domaće estrade.

Pročitajte još: Priča o nastanku pesme "Pukni zoro": Kompozitor tvrdi da mu niko NIJE VEROVAO da ju je on napisao

Branka Sovrlić je često radila sa Šabanom Šaulićem, a sada je otkrila da on nikada nije želeo da peva poslednji na zajedničkim nastupima, te je ona to uvek morala da radi umesto njega.

- On je bio jako dobar i miran čovek, moj suprug Sadik Pašić je njega uvek vodio na turneje jer je pravio stalno po sportskim dvorana. Mislim da nema nijedna dvorana po bivšoj Jugoslaviji da je on nije otvorio. Šaban nikad nije hteo zadnji da peva, jer publika tad već ide, i onda ja šta ću, moram posle njega, ko će nego ja. Ali ja sam imala sreće, kad istrčim, kreće pesma. Ali on je bio jako dobar i miran čovek, po tome ga pamtim i najveći za sva vremena - otkrila je Branka.

Ona je poznata po svom besprekornom izgledu, a sada je otkrila i šta je njena tajna.

Pročitajte još: Čaj od RUZMARINA vam može pomoći kod mnogih zdravstvenih problema: Napitak idealan za reumu, nadutost i probavu

- Srećna sam, trudim se, živim zdrav život, ne pušim, ne pijem, možda imam 2, 3 kilograma više, ali napravim neku dobru pozu da se to ne vidi. Srećna sam, trudim se, ali imam i dobru genetiku, srećna sam da ništa ne treba da prekrajam. I ja imam nekad želju, kad je neki lep kolač, pojela bih dva, ali presečem, imam karakter, vojna disciplina, tako sam i vaspitana moj otac je bio vojno lice. Srećna sam što su roditelji bili ponosni na mene, a evo sad i klinci od mog brata, ja bih njima trebalo da budem baba, a oni meni kažu: "Ti si lepa, naša tetka, ne možeš da budeš baba nikada" - navela je pevačica za Pink.rs.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.