Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОСВЕТА

КУКОВИ НЕ ЛАЖУ, КАО НИ ШАКИРА: Певачица срушила рекорд у прегледима, песмом о бившем и његовој новој љубави

''Нисам твоја лига'', поручује бившем мужу Жерарду Пикеу

1673699948_profimedia-0749316752-sakira-naslov.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Најновија Шакирина песма, у којој се подсмева бившем мужу и његовој девојци, срушила је све рекорде Латин YоуТуба. Ова песма имала је 63 милиона прегледа за само 24 часа.
Кулумбијска звезда развела се од фудбалера прошле године, након више од 10 година брака и везе, и пар дели двоје деце заједно. Иако су се првобитно договорили да све прође што безболније могуће, те да се са потенцијално новим партнерима не појављују неко време у јавности након развода, изгледа да је Џерард (35) прекршио овај договор, и јако разбеснео своју бившу драгу.

Прочитајте још: Шакира и Пике постигли договор о старатељству: Преговори трајали 12 сати

Фото: ЕПА

Након развода, он се одмах јавно појавио са својом новом изабраницом, извесном студенткињом Кларом Чиа (23). И не само то, већ су недавно испливали и докази да му је Клара била љубавница и током брака са Шакиром. Интернетом се појавио један снимка из прошлости, где Џерард у седи су свом дому испред рачунара и снима видео уживо, док се у позадини појављује девојка која јако подсећа на Клару, судећи по коментарима на друштвеним мрежама.

Прочитајте још: Шакира посветила песму Пикеу? "Знам да сам дала више од тебе. Оставио си ме..."

Говори се да је у то време када је снимак направљен, Шакира због пословних обавеза била одсутна. Ови детаљи неверства додатно су изиритирали Шакиру (45), па је изгледа инспирисали да жестоко узврати свом бившем, кроз стихове које је одпевала:

'' Вредим као две од 22. Мењао си Ферари за Твинго, Ролекс за Касио. Вучица као што сам ја, није за почетнике...била сам ван твоје лиге, зато си са неким ко је баш као ти'', додајући да би њен бивши који јако воли теретану, могао мало времена да проведе тренирајући и мозак, такође.

Фото: Профимедиа

Шакира више нема задршке, па у једном делу песме помиње и финансијске проблеме, своју свекрву, као и медије који је у последње време опседају:

''Оставио си ме са свекрвом у комшилуку, са медијима на вратима, и дугом код порезника''.

Према шпанским званичницима, Шакира је са породицом живела у Барселони у периоду између 2012. и 2014., што значи да је требала да плаћа порез у Шпанији за тај временски период. Они потражују казну од 8 година затвора, као и новчану казну од 23 милиона евра, уколико се докаже кривица, наводи Гуардиан.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas