· · Komentari: 0
OSVETA

KUKOVI NE LAŽU, KAO NI ŠAKIRA: Pevačica srušila rekord u pregledima, pesmom o bivšem i njegovoj novoj ljubavi

''Nisam tvoja liga'', poručuje bivšem mužu Žerardu Pikeu

1673699948_profimedia-0749316752-sakira-naslov.jpg
Photo: Profimedia

Najnovija Šakirina pesma, u kojoj se podsmeva bivšem mužu i njegovoj devojci, srušila je sve rekorde Latin YouTuba. Ova pesma imala je 63 miliona pregleda za samo 24 časa.
Kulumbijska zvezda razvela se od fudbalera prošle godine, nakon više od 10 godina braka i veze, i par deli dvoje dece zajedno. Iako su se prvobitno dogovorili da sve prođe što bezbolnije moguće, te da se sa potencijalno novim partnerima ne pojavljuju neko vreme u javnosti nakon razvoda, izgleda da je Džerard (35) prekršio ovaj dogovor, i jako razbesneo svoju bivšu dragu.

Pročitajte još: Šakira i Pike postigli dogovor o starateljstvu: Pregovori trajali 12 sati

Foto: EPA

Nakon razvoda, on se odmah javno pojavio sa svojom novom izabranicom, izvesnom studentkinjom Klarom Čia (23). I ne samo to, već su nedavno isplivali i dokazi da mu je Klara bila ljubavnica i tokom braka sa Šakirom. Internetom se pojavio jedan snimka iz prošlosti, gde Džerard u sedi su svom domu ispred računara i snima video uživo, dok se u pozadini pojavljuje devojka koja jako podseća na Klaru, sudeći po komentarima na društvenim mrežama.

Pročitajte još: Šakira posvetila pesmu Pikeu? "Znam da sam dala više od tebe. Ostavio si me..."

Govori se da je u to vreme kada je snimak napravljen, Šakira zbog poslovnih obaveza bila odsutna. Ovi detalji neverstva dodatno su iziritirali Šakiru (45), pa je izgleda inspirisali da žestoko uzvrati svom bivšem, kroz stihove koje je odpevala:

'' Vredim kao dve od 22. Menjao si Ferari za Tvingo, Roleks za Kasio. Vučica kao što sam ja, nije za početnike...bila sam van tvoje lige, zato si sa nekim ko je baš kao ti'', dodajući da bi njen bivši koji jako voli teretanu, mogao malo vremena da provede trenirajući i mozak, takođe.

Foto: Profimedia

Šakira više nema zadrške, pa u jednom delu pesme pominje i finansijske probleme, svoju svekrvu, kao i medije koji je u poslednje vreme opsedaju:

''Ostavio si me sa svekrvom u komšiluku, sa medijima na vratima, i dugom kod poreznika''.

Prema španskim zvaničnicima, Šakira je sa porodicom živela u Barseloni u periodu između 2012. i 2014., što znači da je trebala da plaća porez u Španiji za taj vremenski period. Oni potražuju kaznu od 8 godina zatvora, kao i novčanu kaznu od 23 miliona evra, ukoliko se dokaže krivica, navodi Guardian.

 

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.