Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТУГА

"Легенди свачијег детињства": Сахрањен Миња Субота (ФОТО)

Миња Субота сахрањен је данас у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу

1632142658_sahrana-minja-2.jpg
Фото: З. Ј. Мачак
Oglas

Један од најомиљенијих водитеља и композитора, преминуо је у петак након дуге и тешке борбе са опаком болести.

Прочитајте још: РАТ СЕ НАСТАВЉА! Цеца је Милија јавно оптужила да јој ДУГУЈЕ НОВАЦ, али Милијев адвокат има ДРУГУ ПРИЧУ: "ОНА одбија да му ПЛАТИ..."

Пријатељи, породица, бројни сарадници и глумци окупили су се данас, прво на комеморацији која је одржана у Скупштини града, а потом и на Новом гробљу, како би последње због рекли човеку, који је обележио свачије детињство.

Фото: З. Ј. Мачак

Комеморација је почела уз тактове чувене песме коју је написао Љубивоје Ршумовић, а компонова и певао Миња - Деца су украс света.

Породица Миње Суботе неутешна

Након одржане комеморације, пријатељи, породице и сви поштоваоци лика и дела Миње Суботе, упутили су се ка гробљу, како би легендарнг ТВ водитеља и композитора испратили на вечни починак.

Од познатих на гробље су дошли, Светислав Буле Гонвић, Рада Ђуричин, Горан Султановић, Мока Славнић и многи други.

Фото: З. Ј. Мачак

Син Миње Суботе, Милош, сломљен од бола примао је саучешће, док су му утеху прижали најближи чланови породице и девојка.

Прочитајте још: Породица Марине Туцаковић издала саопштење поводом сахране: "Поштоваћемо њену одлуку"

Милан Миња Субота преминуо је у 82. години после борбе са тешком болешћу с којом се дуже време борио. Миња Субота је био српски композитор, забављач, музичар, фотограф и дипломирани инжењер електротехнике. Дуго је радио као водитељ и аутор ђечије ТВ серије „Музички тобоган“.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas