· · Komentari: 0
TUGA

"Legendi svačijeg detinjstva": Sahranjen Minja Subota (FOTO)

Minja Subota sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju

1632142658_sahrana-minja-2.jpg
Foto: Z. J. Mačak

Jedan od najomiljenijih voditelja i kompozitora, preminuo je u petak nakon duge i teške borbe sa opakom bolesti.

Pročitajte još: RAT SE NASTAVLJA! Ceca je Milija javno optužila da joj DUGUJE NOVAC, ali Milijev advokat ima DRUGU PRIČU: "ONA odbija da mu PLATI..."

Prijatelji, porodica, brojni saradnici i glumci okupili su se danas, prvo na komemoraciji koja je održana u Skupštini grada, a potom i na Novom groblju, kako bi poslednje zbog rekli čoveku, koji je obeležio svačije detinjstvo.

Foto: Z. J. Mačak

Komemoracija je počela uz taktove čuvene pesme koju je napisao LJubivoje Ršumović, a komponova i pevao Minja - Deca su ukras sveta.

Porodica Minje Subote neutešna

Nakon održane komemoracije, prijatelji, porodice i svi poštovaoci lika i dela Minje Subote, uputili su se ka groblju, kako bi legendarng TV voditelja i kompozitora ispratili na večni počinak.

Od poznatih na groblje su došli, Svetislav Bule Gonvić, Rada Đuričin, Goran Sultanović, Moka Slavnić i mnogi drugi.

Foto: Z. J. Mačak

Sin Minje Subote, Miloš, slomljen od bola primao je saučešće, dok su mu utehu prižali najbliži članovi porodice i devojka.

Pročitajte još: Porodica Marine Tucaković izdala saopštenje povodom sahrane: "Poštovaćemo njenu odluku"

Milan Minja Subota preminuo je u 82. godini posle borbe sa teškom bolešću s kojom se duže vreme borio. Minja Subota je bio srpski kompozitor, zabavljač, muzičar, fotograf i diplomirani inženjer elektrotehnike. Dugo je radio kao voditelj i autor đečije TV serije „Muzički tobogan“.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.