Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НАЈЛЕПША ЉУБАВНА ПРИЧА

ЉУБАВ ЈАЧА ОД СВЕГА: Месијева и Антонелина прича је НЕВЕРОВАТНА, а повезало их је сиромаштво (ФОТО)

Један од најбољих фудбалера света Лионел Меси и његова изабраница Антонела Рокузо своју љубавну причу започели су још у средњој школи.

1613134960_Mesi-i-Antonela.JPG
Фото: Принтскрин / Инстаграм / antonelaroccuzzo
Oglas

На дан љубави доносимо и најлепшу љубавну причу која инспирише. Лионел Меси и његова супруга Антонела су се заволели још у детињству када су обоје били веома сиромашни.

Прочитајте још: Да ли знате да ДАН ЗАЉУБЉЕНИХ није увек био у знаку љубави?

Ова несвакидашња љубавна прича прожета је најромантичнијим детаљима. Већ као клинци размењивали су љубавна писма, а у једном је Антонела написала да ће они једног дана да буду верени.

Меси је био добар пријатељ са Антонелиним братом, а од првог тренутка када ју је угледао одмах му је запала за око.

Фудбалер је признао да се са њеним братом дружио како би могао чешће да виђа Антонелу која је тада имала само 8 година.

Прочитајте још: БИЗАРНИ СТРАХОВИ: Да ли знате чега се боје светске звезде?

Сиромаштво их је повезало и тешка животна ситуација им је укрстила путеве. Вртоглави успех у спортској каријери фудбалера кренуо је 2000. године у Барселони. Управо у том периоду Антонелу и њену породицу је задесила изузетно тешка економска криза услед великих крађа у супермаркету њених родитеља.

Антонела је почела свој живот без Месија. Постала је девојка другог момка и провела је неколико година са њим.

"Ла Негра"
Иако је у медијима до тада објављивано да је ''Ла Негра'', како су Антонелу звали у родном Росарију, била једино с Месијем и да је то љубав из дечачких дана, она је имала аферу са једним момком у Росарију док је Лео био у Барселони као још млади фудбалер.

Кључни моменат којим је Меси показао велико поштовање и забринутост за Антонелу, догодио се када је Антонели преминуо најбољи пријатељ у саобраћајној несрећи, што је Леа натерало да одмах дође у Аргентину, пронађе своју драгу и да јој пружи подршку.

Овај гест био је камен темељац њихове везе.

Три године касније Антонела се преселила у Шпанију да живи с Месијем. Тада је схватила да је њихова љубав јака, па је одлучила да упише факултет у Барселони и пресели се код фудбалера.

Избор имена
Сви су се изненадили именом трећег сина Ћиро, међутим Антонела и Лео су се одлучили за овакво име због Хорасија Демијана Петрусија, аргентинског музичара познатог под надимком Ћиро, кога обожавају и Меси и његова супруга.

Прочитајте још: Упознали се "на слепо", РАСТАЛИ, па остала трудна! Веза манекенке и глумца је као филм (ФОТО)

У њиховом родном Росарију  још 2017. године овај пар је пред 260 гостију крунисао своју љубав.

Брачни пар је проширио своју породицу са три члана. Три сина Тијаго, Матео и Ћира су најлепши дар њихове љубави.

Сви који познају Антонелу кажу да је она остала скромна девојка иако има милионе пратилаца на друштвеним мрежама и новца колико год пожели. А Меси? Меси је остао најбољи фудбалер на свету.

Прочитајте још: Џенифер Анистон распаметила секси рођенданским селфијем (ФОТО)

А њихова љубавна прича је доказ да искрена љубав постоји и да је поштовање и разумевање кључно за одржавање здравог љубавног односа.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas