Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЉУБАВНА ПРИЧА Антонеле и Лионела Месија: Знали су се од ДЕТИЊСТВА, а путеви су им се поново спојили због једног трагичног догађаја

Маштала је о томе да се уда за њега од кад је била девојчица

1671025525_Foto-Printscreen-Instagram-antonelaroccuzzo.jpg
Фото: Принтсцреен/Инстаграм - антонелароццуззо
Oglas

Лепа Антонела, Месијева супруга, важи за једну од најлепших жена фудбалера, али након што су се појавиле њене фотографије из младости, многи се питају да ли је заиста природна лепотица као што тврде.

Лионел Меси је на првом полуфиналном мечу против Хрватске још једном доказао да је апсолутна звезда Светског првенства. Аргентински навијачи све време су скандирали његово име, али, сигурно му је највише значила подршка његових најмилијих, а посебно супруге Антонеле.

Лепа бринета уз њега је од најранијих дана, а занимљиво је да њихова љубав сеже још у време када је она имала осам година и када му је у писмима писала да ће је "једног дана оженити". Оно о чему је маштала касније се претворило у стварност, и не само то, иако је много фудбалера који су у дугим браковима, Меси је један од ретких за којег се никада нису везивале приче о преварама.

 

Такође, Антонела важи за можда и једину жену фудбалера која је природна лепотица, а ова дама може да се похвали манекенском линијом и након троје деце. Ипак, она је све само не типична жена фудбалера. Иако је навикла да је медији прате у стопу, своју приватност ипак чува од радозналих очију. Око ње се никада нису дешавали скандали, нити је била предмет гласина и оговарања.

Зато је и било право изненађење када су се недавно појавили наводи о пластичним операцијама. Наиме, појединци су сумњали да Антонела баш ништа није радила на себи, али су их њене фотографије из детињства више него изненадиле.

Антонела се готово ништа није променила за све ово време, а време јој је, чини се, одличан савезник, јер готово да не стари.

 

Како су се заволели Антонела и Меси

Антонела је Месија упознала када су имали само пет година, јер је лепотица сестрична његовог пријатеља из детињства, фудбалера Лукаса Скаглије. Ипак, пар се венчао на луксузној церемонији тек 2017. године након више од десет година везе.

Наиме, иако су се знали од најранијег детињства, животни путеви су им се раздвојили, а затим поново спојили 2007. године када су почели да се забављају. Те је године Антонела остала без блиског пријатеља који је погинуо у саобраћајној несрећи, а Лионел је прелетео пола света како би дошао до Аргентине по њу.

Остало је историја, а фудбалер поносно истиче да је данас ту где јесте баш из разлога што му је лепа Антонела била највећа подршка.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas