Oglas
· · Komentari: 0

LJUBAVNA PRIČA Antonele i Lionela Mesija: Znali su se od DETINJSTVA, a putevi su im se ponovo spojili zbog jednog tragičnog događaja

Maštala je o tome da se uda za njega od kad je bila devojčica

1671025525_Foto-Printscreen-Instagram-antonelaroccuzzo.jpg
Foto: Printscreen/Instagram - antonelaroccuzzo
Oglas

Lepa Antonela, Mesijeva supruga, važi za jednu od najlepših žena fudbalera, ali nakon što su se pojavile njene fotografije iz mladosti, mnogi se pitaju da li je zaista prirodna lepotica kao što tvrde.

Lionel Mesi je na prvom polufinalnom meču protiv Hrvatske još jednom dokazao da je apsolutna zvezda Svetskog prvenstva. Argentinski navijači sve vreme su skandirali njegovo ime, ali, sigurno mu je najviše značila podrška njegovih najmilijih, a posebno supruge Antonele.

Lepa brineta uz njega je od najranijih dana, a zanimljivo je da njihova ljubav seže još u vreme kada je ona imala osam godina i kada mu je u pismima pisala da će je "jednog dana oženiti". Ono o čemu je maštala kasnije se pretvorilo u stvarnost, i ne samo to, iako je mnogo fudbalera koji su u dugim brakovima, Mesi je jedan od retkih za kojeg se nikada nisu vezivale priče o prevarama.

 

Takođe, Antonela važi za možda i jedinu ženu fudbalera koja je prirodna lepotica, a ova dama može da se pohvali manekenskom linijom i nakon troje dece. Ipak, ona je sve samo ne tipična žena fudbalera. Iako je navikla da je mediji prate u stopu, svoju privatnost ipak čuva od radoznalih očiju. Oko nje se nikada nisu dešavali skandali, niti je bila predmet glasina i ogovaranja.

Zato je i bilo pravo iznenađenje kada su se nedavno pojavili navodi o plastičnim operacijama. Naime, pojedinci su sumnjali da Antonela baš ništa nije radila na sebi, ali su ih njene fotografije iz detinjstva više nego iznenadile.

Antonela se gotovo ništa nije promenila za sve ovo vreme, a vreme joj je, čini se, odličan saveznik, jer gotovo da ne stari.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Kako su se zavoleli Antonela i Mesi

Antonela je Mesija upoznala kada su imali samo pet godina, jer je lepotica sestrična njegovog prijatelja iz detinjstva, fudbalera Lukasa Skaglije. Ipak, par se venčao na luksuznoj ceremoniji tek 2017. godine nakon više od deset godina veze.

Naime, iako su se znali od najranijeg detinjstva, životni putevi su im se razdvojili, a zatim ponovo spojili 2007. godine kada su počeli da se zabavljaju. Te je godine Antonela ostala bez bliskog prijatelja koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći, a Lionel je preleteo pola sveta kako bi došao do Argentine po nju.

Ostalo je istorija, a fudbaler ponosno ističe da je danas tu gde jeste baš iz razloga što mu je lepa Antonela bila najveća podrška.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas