Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Љубавна прича Неде Украден и Саше Поповића: Дошао је код ње у пола НОЋИ са једним ПИТАЊЕМ, а растали су се због превеликих РАЗЛИКА

Њихова романса је била попут љубавног филма

1666342248_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-YouTube-Grand-Online.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Принтсцреен/YоуТубе - Гранд Онлине
Oglas

Неда Украден је недавно издала аутобиографску књигу у којој је поделила најважније делове свог живота. ЈЕдан од њих је емотивна веза са Сашом Поповићем, коју је певачица до детаља описала.

"То су моменти које сам желела да забележим, предивни тренуци. Ја сам рекла да је он човек ког сам ја потценила. Имала сам једно мишљење о њему, а кад сам га упознала потпуно друго, заслужио је ако ништа друго због тога. Друго, због тих прелепих тренутака које смо заједно имали, а који су били последњи шок за свакога, па и за мене. Желела сам у име тог лепог да то напишем", започела је Неда.

Саша је брзоосвојио њену ћерку и мајку, док је однос са њеним оцем био нешто комликованији.

Одушевљавао је и мене и моју Јецу (ћерку), која га је јако заволела. Волела га је и моја мама. Тата се држао по страни јер је у почетку у њему видео неке особине циркусанта, помало неозбиљног и непоузданог човека, али ништа није гласно коментарисао", описала је Неда како је Поповића доживљавала њена породица.

Прочитајте још: Неда Украден поделила ДЕТАЉЕ из свог живота: "Запросио ме је Новозеланђанин након 12 сати познантства"

Један од најупечатљивијих тренутака био је када је Саша дошао у четири ујутру код Неде са крајње неочекиваним питањем.

"Морао сам да будем начисто - да ли ти мене, Неки, волиш или не?', упитао је директно, да није могло директније. 'Аууу, па ти си због тога дошао у четири ујутру... Да чујеш одговор! Могла сам ти и телефоном то рећи! Није требало да трошиш новац на гориво и цвеће', покушавала сам да будем духовита и да га мало насмејем. Гледао ме је смртно озбиљан. Таквог га дотад нисам видела. 'Значи не волиш ме! У реду, то сам желео чути', рече одлучно, устаде и крену према вратима. 'Ало, где ћеш? Куд си кренуо', брзо сам стала испред њега јер сам видела да је враг однео шалу и да ће тако уморан, у цик зоре, отићи. Гледала сам га у очи и изговорила гласно: 'А шта ако ти кажем да те волим? Шта ћемо сад?' Стајали смо код врата као два матора детета која се нешто инате и сваљују кривицу једно на друго. Поред врата, тужне, покисле фаце, деловао ми је још ситније, некако као дете, као мало покисло маче", објашњавала је.

Њихова веза је на крају пукла. Према Нединим речима разлог је била његова неозбиљност и потреба да се удвара свакој жени.

 "Разлике су биле очигледне - и у менталитету и карактеру и навикама. Негде сам у тој вези почела да се осећам све усамљенијом и та његова очигледна потреба да се удвара свакој жени била ми је знак незрелости и неугодно сам се осећала. Питала сам се да ли је то образац понашања на који треба да пристанем. Да ли и ја треба тако да се понашам и куда то води", описала је Неда.

Њих двоје су упркос свему остали велики пријатељи, а певачица је о њему имала само речи хвале.

"Оно што је тада било између нас важи и данас - једно велико, искрено и људско и професионално обострано поштовање, искрено пријатељство и дивљење за све заједничке тренутке сарадње, дружења и помоћи кад год је требало. Ретки су људи као Сале Поповић, који су задржали ту дечачку раздраганост, шарм, емоције, неоптерећеност славом и једноставност, коју само највећи имају."

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas