Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Лук Блек открио НЕПОЗНАТ детаљ са Евровизије: Ево шта повезује прошлогодишњег представника Србије и краља Чарлса

За овај податак многи нису знали

1709736535_Foto-Prodimedia-Ataimages.rs-Luk-Blek.jpg
Фото: Продимедиа, Атаимагес.рс
Oglas

Прошлогодишњи представник Србије на избору за песму Евровизије Лук Блек у емисији "Кец на једанаест" открива ко је био његов фаворит на ПЗЕ, али и непознат детаљ са прошлогодишње Евровизије. 

- Морам да кажем да сам уживао у ПЗЕ-у, а Иван Куртић је био један од мојих фаворита. Седели смо у РТС-у и моји пријатељи заједно са мном, су навијали за њега да прође у финале, срећан сам због тога и волим да слушам његову песму - каже Лук Блек док открива шта је радио последњих годину дана.
 
- После Евровизије сам одлучио да се вратим у Енглеску и да побегнем од медија и свих ствари, јер је било баш напето. Жао ми је што је ове године још горе, али мислим да Евровизија у нечијим очима представља много важан догађај, а само је такмичење у музици и забави. Драго ми је што је песма за Евровизију достигла такав утицај на музичкој сцени и што млади извођачи могу да се пријаве и покажу своју музику. Што се мене тиче, ја сам био у соби, као и пре Евровизије, припремајући свој албум који ће изаћи 24. маја. Данас сам објавио мини турнеју по Енглеској и Европи. Албум је углавном на енглеском, јер нисам научио како да пишем на српском, али никако не заборављам одакле сам. Свако мало када могу да дођем, користим прилику, јер ми је ту дом, како би рекла једна песма на ПЗЕ. Градимо дом и на једној и на другој страни", каже Лук Блек док објашњава због чега му се допала песма Ивана Куртића.
 
- Човек феноменално пева, има феноменалну мелодију тих хармонских молова и ствари које су присутне у нашој музици. Ја, иако певам на енглеском, трудим се да убацим нешто од наших тонова. Чуо сам да је и Теyа Дора објаснила једном да и њена песма има тај српски звук, иако је можда прошарана англосаксонским моментима, али то је оно што ми из Србије можемо да радимо, чак иако живимо у иностранству. Увек ћемо носити тај звук са собом. Мени се та песма много свиђа и можда је једна од мојих топ пет фаворита", додаје.
 
 Лук Блек, прокоментариосао је и представника Хрватске Бабy Лазању, који према кладионицама важи за једног од фаворита на предстојећој Евровизији у Шведској:

- Драго ми је што је неко са Балкана међу фаворитима. Мислим да ће се слично догодити и са Теyа Дором. Нисам очекивао од Хрватске да ће бити тако смели и драго ми је што су се мало угледали на нас и одважили да направе нешто што је несвакидашње, тај неки звук који ја волим.

Иако до сада о томе није причао, прошлогодишњи представник Србије на Евровизији у Ливерпулу, открио је и шта је повезивало њега и краља Чарлса

- Нисам пуно причао о наступу, али сарађивали смо са људима који су радили трон за краља Чарлса, они су правили моју скулптуру. Због тога ме је и прокоментарисала краљица Енглеске, рекавши да јој се много свиђа јер је већ видела то у студију где су се радио и трон. Тако да смо имали част у Ливерпулу да Србија има сценографију коју су радили људи који су радили за краљевску породицу. Мислим да је то било јако занимљиво и надам се да ће Србија наставити у том маниру. Време је да подржавамо младе таленте и да не морамо ићи ни у једну ни у другу крајност, јер можемо да покажемо све што можемо - закључио је Лук Блек у емисији "Кец на једанаест" на телевизији К1. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas