Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Мадона жели своје лице назад уочи велике турнеје: Ипак су је дотакле критике света

Мадона је у последње време наилазила на бројне негативне коментаре када је реч о њеном изгледу

1681123427_7ef1911902b6a352b5c8ade0581e5dfa4d8ab1fe.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Мадона сада наводно жели да уради све што је потребно да врати свој природни изглед уочи светске турнеје која јој предстоји, преноси Дејли Мејл.

"Краљица попа" (64) суочила се са критикама након кратког појављивања на додели Греми награда у фебруару, где је "представила" упечатљив нови изглед. Ипак, након што је самоуверено узвратила гласинама  о пластичној хирургији, заправо је била дубоко погођена коментарима и жели да поново промени изглед.

- Упркос ономе што људи мисле, критике због њеног драстично другачијег изгледа утичу на њу. Она види и чује шта људи говоре о њој  за турнеју жели поново да личи на себе за своје фанове - рекао је извор за Дејли мејл.

Током свог кратког појављивања на сцени, брзо је постала главна тема, а гледаоци су истакли колико је њено лице другачије изгледало у поређењу са годинама уназад. Критике су натерале певачицу да негативно прокоментарише гласине и људе који су се фокусирали на њен изглед уместо на говор који је одржала.

- Никада се нисам извинила ни за један од креативних избора које сам направила, нити за начин на који изгледам или се облачим и нец́у ни да почињем - рекла је Мадона након Гремија.

Иако Мадона никада није јавно потврдила или демантовала гласине да је отишла под нож, раније је говорила да није  против пластичне хирургије.

Певачица ће 15. јула у Ванкуверу започети „Тхе Целебратион Тоур“, која обележава њене четири деценије у музици.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas