Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Маја Николић о свом искуству у Америци: Певала највећим СВЕТСКИМ звездама, а трудноћа је умало кошатала живота

Маја је испричала да је у Америци изгубила три бебе

1664354534_Foto-Printscreen-YouTube-Grand-Magazin-Tv-Grand.jpg
Фото: Принтсцреен/ YоуТубе - Гранд МАгазин Тв Гранд
Oglas

Маја Николић (47) је сина Новака (25) добила у браку са музичарем Мирком Шћепановићем, од ког се развела кад је дечак имао само годину дана. После много мука и болних губитака, родила је Лазара (15) другом супругу Вуку Кандићу, с којим није у браку већ 14 година.

- Да је било божје воље, данас бих имала петоро деце! Имала сам три спонтана побачаја пре него што сам добила Лазара. За то кривим америчке лекаре јер су сва три пута направили грешку! У то време сам живела у Сан Дијегу и трудноће сам водила у болници у том граду. Редовно сам давала крв на анализу и ишла на ултразвук. Када би стигли резултати, лекари би ми говорили да је све у реду, а није било. Нисам примала праве терапије и изгубила сам бебе - почиње Маја своју потресну исповест за Хит и додаје да је због америчких лекара умало и она сама изгубила живот:

- Доктори су ми написали да ми трудноћа није ризична, да је беба здрава и рекли да без проблема могу да летим авионом. Зато сам одлучила да одем у Београд и видим породицу и пријатеље. Уверена да ће све бити у реду, укрцала сам се на лет. Непосредно пре него што је требало да слетим у Београд, пукао ми је водењак и кренуле су компликације! Срце ми је два пута стало у авиону, стјуардесе су ме оживљавале дефибрилатором.

Чим је авион слетео у Београд, хитна помоћ је Николићеву одвезла у болницу "Народни фронт".

- Ту су ми спасли живот! Доктори су утврдили да сам имала ванматеричну трудноћу, што је веома опасно. Амерички лекари то нису приметили или ми нису рекли! Захвална сам тадашњој начелници болнице Бранки Николић, која ми је помогла у најтежим тренуцима.

Прочитајте још: "Уместо вечере, пила сам пиво": Александра Пријовић открила каквих је проблема имала током трудноће, па додала - "Угојила сам се била 23 килограма"

Маја је упркос драми кроз коју је прошла била упорна да са тадашњим супругом Вуком Кандићем добије дете.

- И поред тога што сам могла да умрем, нисам одустајала. Другог сина Лазара родила сам 2006. године. Вратила сам се из Америке у Србију да бих се породила с њим и остала овде. Велика жеља ми је била да добијем и ћерку, али ми се то није остварило. И даље то желим, али мислим да у овим годинама то није могуће.

Што се тиче њене каријере у Америци, причала је како је живела у Холивуду у малом изнајмљеном студију, као и да је певала у једном од престижних локала.

"Када сам стигла у Лос Анђелес, живела сам у малом изнајмљеном студију од 25 квадрата у Холивуду. Кирију сам плаћала 1.275 долара месечно. У њему сам провела скоро две године, јер су већи станови тамо веома скупи. Зарађивала сам певајући у ресторану који је држао наш човек Добривоје Танасијевић. Изводила сам џез и за сат времена певања зарађивала 1.000 долара", прича Маја Николић.

Она је тамо имала прилику да упозна највеће светске звезде, о којимја има само речи хвале.

"Тај ресторан важи за један од најпрестижнијих и најбољих у Холивуду. У "Дан Тани" није могао да руча свако јер је храна веома скупа. Због тога су тамо углавном долазиле холивудске звезде. Упознала сам Анђелину Џоли, Бруса Вилиса, Бреда Пита и Џорџа Клунија. Срела сам и Деми Мур! Ишле смо код исте инструкторке јоге у Лос Анђелесу. Деми ме је одушевила јер је скроз опуштена и нормална жена", испричала је Маја за Хит.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas