Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Мајка Рите Оре није штедела ћерку: Након што се огрнула српском заставом, послала јој јасну поруку (ФОТО)

Мајка познате певачица била бесна на ћерку

1693215544_Foto-Profimedia-Printscreen-Twitter-ckakosmicka.jpg
Фото: Профимедиа, Принтсцреен/Тwиттер - цкакосмицка
Oglas

Популарна певачица Рита Ора је на наступу у Мађарској узела српску заставу и огрнула се њом.

Познато је да се Рита Ора јавно залаже за независност јужног дела наше покрајне, као и да је проглашена за почасног амбасадора такозване државе Косово 2015. године, због чега је овај потез многе изненадио.

 

Након што је на бини грлила српску заставу, њена мајка је направила хаос у бекстејџу, па јој се касније јавно извинила.

Она је објавила ћеркину фотографију на којој показује "двоглавог орла".

- Жао ми је што сам много викала, али сам се унервозила', написала је Вера, Ритина мајка.

 

Певачица се након наступа правдала због свог поступка.

- Синоћ током мог наступа на СЗИН фестивалу у Мађарској, један млади фан ми је уручио заставу. Због јаких светала на бини нисам јасно видела чија је застава била. Тек када сам сишла са бине схватила сам да је у питању српска застава, а не мађарска. Иако ценим све своје фанове из свих земаља и култура, желим да јасно ставим до знања да сам поносна Албанка са Косова и никада ми није била намера да не поштујем своје наслеђе или да узнемирим свој народ или своју породицу“, изјавила је Рита Ора за Клан Косова.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas