Oglas
· · Komentari: 0

Majka Rite Ore nije štedela ćerku: Nakon što se ogrnula srpskom zastavom, poslala joj jasnu poruku (FOTO)

Majka poznate pevačica bila besna na ćerku

1693215544_Foto-Profimedia-Printscreen-Twitter-ckakosmicka.jpg
Foto: Profimedia, Printscreen/Twitter - ckakosmicka
Oglas

Popularna pevačica Rita Ora je na nastupu u Mađarskoj uzela srpsku zastavu i ogrnula se njom.

Poznato je da se Rita Ora javno zalaže za nezavisnost južnog dela naše pokrajne, kao i da je proglašena za počasnog ambasadora takozvane države Kosovo 2015. godine, zbog čega je ovaj potez mnoge iznenadio.

 

Nakon što je na bini grlila srpsku zastavu, njena majka je napravila haos u bekstejdžu, pa joj se kasnije javno izvinila.

Ona je objavila ćerkinu fotografiju na kojoj pokazuje "dvoglavog orla".

- Žao mi je što sam mnogo vikala, ali sam se unervozila', napisala je Vera, Ritina majka.

 

Pevačica se nakon nastupa pravdala zbog svog postupka.

- Sinoć tokom mog nastupa na SZIN festivalu u Mađarskoj, jedan mladi fan mi je uručio zastavu. Zbog jakih svetala na bini nisam jasno videla čija je zastava bila. Tek kada sam sišla sa bine shvatila sam da je u pitanju srpska zastava, a ne mađarska. Iako cenim sve svoje fanove iz svih zemalja i kultura, želim da jasno stavim do znanja da sam ponosna Albanka sa Kosova i nikada mi nije bila namera da ne poštujem svoje nasleđe ili da uznemirim svoj narod ili svoju porodicu“, izjavila je Rita Ora za Klan Kosova.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas