· · Коментари: 0
МОДНИ ПРОМАШАЈ

ТРЕБА ЈОЈ СТИЛИСТА! Рита Ора оставила све У ЧУДУ својом љубичастом хаљином - ПАПРЕНО ЈЕ ПЛАТИЛА, а "изгледа као да има 12 година" (ФОТО)

Певачица Рита Ора је направила прилично храбру модну изјаву на премијери популарног такмичења у певању "The voice of Australia" у понедељак увече

1650379714_______________________________________________________________________________-460000000000998.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/oraarchive

Британска поп звезда (31) поделила је мишљење са својом футуристичком љубичастом хаљином, која је имала рашчлањене детаље око стезника и уске дуге рукаве.

Хаљина средње дужине, коју је дизајнирао Спортмакс, која кошта 800 долара, такође се може похвалити раскошним прорезом на бутинама.

Рита је упечатљив ансамбл ускладила са љубичастим сенком за очи и додала златну наруквицу, минђуше и штикле.

Ритин одважан изглед брзо је постао предмет спора међу обожаваоцима, а неки критичари су хаљину означили као „неласкаву” и „смешну”.

„Рити треба стилиста... шта је са њеном хаљином од ликре? Бол у очима и уопште не ласка. Изгледа као 12-годишњакиња", прокоментарисао је један гледалац.

Прочитајте још: ЛЕПА ГЛУМИЦА СЕ ОБЛАЧИ КАКО ХОЋЕ: "Када сам напунила 50, купила сам чизме до бутина, нећу да се повлачим" (ФОТО)

„Драго ми је да нисам једини који је збуњен оним што она носи...“, одговорио је други обожавалац. 

Други критичар је додао: „Сваке године The voice никада не престаје да разочара својим упитним модним стилом. Шта, дођавола, Рита носи?"

Упркос овим неповољним критикама, Рита је успела да освоји велики број обожавалаца својим авангардним изгледом.

"Рита изгледа као прелепа лутка у љубичастој боји", написао је један обожавалац, док је други прокоментарисао: "Свиђа ми се ова хаљина на теби".

Други су описали Ритин изглед као 'задивљујући' и 'необичан', а један је написао: 'Мало сам хипнотизиран шминком Рите Оре и како се слаже с њеном хаљином.'

Како се вама чини модна комбинација популарне певачице?

БОНУС ВИДЕО:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.