Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Рита Ора се огрнула СРПСКОМ ЗАСТАВОМ: Албанка на концерту певала са нашим обележјем (ВИДЕО)

Рита Ора се на концерту у Мађарској огрнула српском заставом

1693138875_Foto-Profimedia-Shutterstock-Printscreen-Twitter-ckakosmicka.jpg
Фото: Профимедиа, Схуттерстоцк, Принтсцреен/Тwиттер - цкакосмицка
Oglas

Планетарно популана певачица Рита Ора је одржала концверт Сзегеди Ифјусаги Напок - СЗИН фестивалу у Мађарској.

Док је певала један од својих највећих хитова, добила је српску заставу. Певачица је наставила да пева и на крају се њом огрнула. Овај потез је изазвао велику пажњу јавности на друштвеним мрежама и снимак је постао виралан јако брзо.

 

Познато је да се Рита Ора јавно залаже за независност јужног дела наше покрајне, као и да је проглашена за почасног амбасадора такозване државе Косово 2015. године. Рођена је у Приштини 1990. године, а са годину дана се са породицом преселила у Лондон.

Након овог потеза нашла се на мети негативних коментара од стране Албанаца. Певачица се огласила и објаснила потез који је многе избненадио.

- Током наступа на СЗИН фестивалу у Мађаркој, један фан ми је уручио заставу. Због јаког светла које ми је ишло директно у очи нисам јасно видела чију заставу држим. Када сам сишла са бине видела сам да је српска, а не мађарска застава. Иако ценим све своје фанове из свих земаља и култура, желим да јасно ставим до знања да сам поносна Албанка са Косова и никада ми није била намера да не поштујем своје наслеђе или да узнемирим свој народ или своју породицу - рекла је певачица за локалне медије.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas