Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

Мајкл Даглас на матури своје ћерке доживео велику непријатност: "Мислили су да сам јој деда"

Мајкл Даглас доживео је велику непријатност на матури своје ћерке

1623414087_majkl-daglas.jpg
Фото: ЕПА
Oglas

Славни глумац, гостујући у једној емисји, испричао је помало непријатно искуство са матуре своје ћерке Кајрис.

Прочитајте још: Иста Памела Андерсон: За 500 евра, без операција, изгледа као "чуварка плаже"

Заједно са супругом Кетрин Зитом Џонс, одлучили су да испрате ћерку на бал, а када су се појавили тамо, многи родитељи остале деце су помислили да јој је он од Кајрис деда.

"Мислили су да сам јој деда"

- Било је дивно, јако сам поносан на њу. Ипак, било ми је мало непријатно и звучало је грубо када су ми остали родитељи рекли: - Честитам, сигурно си поносан на своју унуку. У реду је. Нисам то схватио озбиљно, само су покушали да буду љубазни - рекао је Мајкл у емисији код Кели Кларксон.

Због пандемије, матура је била виртуална, али је глумац на Инстаграму објавио породичну слику, поред које је у опису честитао својој мезимици матуру.

Прочитајте још: ПРИНЦ ХАРИ "понижен" на изложби организованој у част принцезе Дајане! Организатори се правдају "административном" грешком (ФОТО)

- Кајрис, честитам теби и целој твојој генерацији. Твоја мама и ја смо јако поносни на тебе. Пуно те волимо и узбуђени смо због твоје будућности, јер најбоље тек долази. Тата - стоји у опису фотографије.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas