Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Мало познати детаљи из живота Јоване Јоксимовић: Три пута проглашена за најбољу играчицу рукометног клуба, била капитен - "Имала сам 10 килограма више"

Изградила је успешну каријеру, али мало ко зна да је Јована остварила велике успехе и на другим пољима

1692427824_zeljko_rodjis_20042022_0036.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Водитељка Јована Јоксимовић у својој каријери може да се похвали многим успесима који је чине једним од најпрепознатљивијих ТВ лица у Србији.

Када је завршила факултет, упловила је у водитељске воде и то 2001. године на БК телевизији где је водила емисије „Блокбастер“ и „Трејлер“.

Ипак, јавности је мање познат податак да је Јована Јоксимовић од 12. године тренирала рукомет и да је била једна од најуспешнијих у земљи. Она је била на позицији капитена рукометног клуба, а осим што је са својим тимом освајала трофеје, била је проглашена три године заредом за најбољу играчицу Србије.

- Рукомет сам тренирала осам година. Када су све девојчице ишле на ритмичку гимнастику, балет, моје другарице и ја смо изабрале рукомет. Раднички нам је био близу и тако смо из радозналости почеле да тренирамо. Међутим, мени се то допало. Тада смо водиле живот правих спортиста - припреме два месеца, два пута дневно тренинзи, полагало се много наде у наш тим - Раднички. Тада сам имала десет килограма више него сада, тако да је било нормално да тренирам неки спорт, неженствен. Али, кад је требало да се професионално бавим тиме, да потпишем уговор који ме обавезује неколико година, престала сам да тренирам - рекла је једном приликом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas