Oglas
· · Komentari: 0

Malo poznati detalji iz života Jovane Joksimović: Tri puta proglašena za najbolju igračicu rukometnog kluba, bila kapiten - "Imala sam 10 kilograma više"

Izgradila je uspešnu karijeru, ali malo ko zna da je Jovana ostvarila velike uspehe i na drugim poljima

1692427824_zeljko_rodjis_20042022_0036.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Voditeljka Jovana Joksimović u svojoj karijeri može da se pohvali mnogim uspesima koji je čine jednim od najprepoznatljivijih TV lica u Srbiji.

Kada je završila fakultet, uplovila je u voditeljske vode i to 2001. godine na BK televiziji gde je vodila emisije „Blokbaster“ i „Trejler“.

Ipak, javnosti je manje poznat podatak da je Jovana Joksimović od 12. godine trenirala rukomet i da je bila jedna od najuspešnijih u zemlji. Ona je bila na poziciji kapitena rukometnog kluba, a osim što je sa svojim timom osvajala trofeje, bila je proglašena tri godine zaredom za najbolju igračicu Srbije.

- Rukomet sam trenirala osam godina. Kada su sve devojčice išle na ritmičku gimnastiku, balet, moje drugarice i ja smo izabrale rukomet. Radnički nam je bio blizu i tako smo iz radoznalosti počele da treniramo. Međutim, meni se to dopalo. Tada smo vodile život pravih sportista - pripreme dva meseca, dva puta dnevno treninzi, polagalo se mnogo nade u naš tim - Radnički. Tada sam imala deset kilograma više nego sada, tako da je bilo normalno da treniram neki sport, neženstven. Ali, kad je trebalo da se profesionalno bavim time, da potpišem ugovor koji me obavezuje nekoliko godina, prestala sam da treniram - rekla je jednom prilikom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas