Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Марија Шерифовић о ригорозним дијетама због снимања спота: "Током ноћи сам се будила и била сам бледа као крпа"

Марија Шерифовић по први пут о дијетама кроз које је прошла

1697119356_4f0bb30af7bfeb19d04ef4088837d63ab4fb21b4.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Марија Шерифовић открила је да је због снимања спотова била на ригорозној дијети.

- Ја сам вам била на екстремно строгој дијети пре почетка снимања спотова. Смршала сам око 22 килограма. Дошао је на ред први спот који смо снимали Матија Цвек и ја за нумеру "Пола сунца", а онда су наши пријатељи послали кетеринг и они имају страшно добре уштипке - прича Марија за "Блиц телевизију" и додаје:

- Појела сам један, стигла сам кући, а сутрадан сам снимала спот за песму "Иди док те волим". Заспала сам негде око 11, а око један иза поноћи су ме пробудили стравични болови у абодменалном делу. Имала повраћање и све што иде уз то, отишла сам у ноћно дежурство, добро сви знамо о чему је реч. А онда сам тек око пола четири задремала. Међутим, током ноћи сам се будила и била сам бледа као крпа - истиче певачица, која је ипак морала да иде на снимање спота.

- Донели су ми инфузију, клометол... Не знам ни шта су ми све радили, то је можда један од најтежих дана у мом животу. Мислила сам да нећу преживети - закључује Шерифовићева за "Блиц дан".

Марија напомиње да Верица Шерифовић нема више потребе да буде јавна личност, јер је отишла у пензију.

- Да вам казм једну ствар, Верица и ја смо направиле дил, јер је она пензионерка. Верица више не пева, она више није Верица Шерифовић, она је моја мајка, заправо обрнуто. Договориле смо се и имам једну страшну идеју. Сви жарко желе да Верица дође да снима прилоге, а јој на то кажем: "Ти свима кажи не, појављуј се само у мојим вологима и ја ћу за то да те платим" - кроз осмех говори Шерифовићева.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas