Oglas
· · Komentari: 0

Marija Šerifović o rigoroznim dijetama zbog snimanja spota: "Tokom noći sam se budila i bila sam bleda kao krpa"

Marija Šerifović po prvi put o dijetama kroz koje je prošla

1697119356_4f0bb30af7bfeb19d04ef4088837d63ab4fb21b4.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Marija Šerifović otkrila je da je zbog snimanja spotova bila na rigoroznoj dijeti.

- Ja sam vam bila na ekstremno strogoj dijeti pre početka snimanja spotova. Smršala sam oko 22 kilograma. Došao je na red prvi spot koji smo snimali Matija Cvek i ja za numeru "Pola sunca", a onda su naši prijatelji poslali ketering i oni imaju strašno dobre uštipke - priča Marija za "Blic televiziju" i dodaje:

- Pojela sam jedan, stigla sam kući, a sutradan sam snimala spot za pesmu "Idi dok te volim". Zaspala sam negde oko 11, a oko jedan iza ponoći su me probudili stravični bolovi u abodmenalnom delu. Imala povraćanje i sve što ide uz to, otišla sam u noćno dežurstvo, dobro svi znamo o čemu je reč. A onda sam tek oko pola četiri zadremala. Međutim, tokom noći sam se budila i bila sam bleda kao krpa - ističe pevačica, koja je ipak morala da ide na snimanje spota.

- Doneli su mi infuziju, klometol... Ne znam ni šta su mi sve radili, to je možda jedan od najtežih dana u mom životu. Mislila sam da neću preživeti - zaključuje Šerifovićeva za "Blic dan".

Marija napominje da Verica Šerifović nema više potrebe da bude javna ličnost, jer je otišla u penziju.

- Da vam kazm jednu stvar, Verica i ja smo napravile dil, jer je ona penzionerka. Verica više ne peva, ona više nije Verica Šerifović, ona je moja majka, zapravo obrnuto. Dogovorile smo se i imam jednu strašnu ideju. Svi žarko žele da Verica dođe da snima priloge, a joj na to kažem: "Ti svima kaži ne, pojavljuj se samo u mojim vologima i ja ću za to da te platim" - kroz osmeh govori Šerifovićeva.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas