Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Марија Шерифовић стигла са сином у Србију: "Поклоне примамо од сутра" (ФОТО)

Марио је стигао у Србију

1703519035_zvezde_granda_26092023_0059.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Певачица Марија Шерифовић је почетком децембра постала мама. Уз помоћ сурогат мајке на свет је дошао њен син Марио.

Марио се родио у Америри, Лос Анђелесу, а певачица је објаснила како се одлучила за процес сурогат мајчинства.

За Марију је данас посебан дан, из Америке је дошла са својим сином. Пријатеље и родбину позвала је да упознају њеног наследника сутра од десет сати.

- Е па бабе, деде, тетке, стрине, стричеви, пријатељи, браћо, кумови, поклоне примамо од сутра од 10:00х - написала је Марија на друштвеној мрежи Инстаграм уз фоотграфију балона и новогодишње јелке.

Фото: принтсцреен/ Инстаграм/ Марија Шерифовић

Марија је недавно поделила са јавности како је изгледао цео процес и шта је све подразумевало:

- Пре две године сам пролазила кроз поступак вађења мојих јајних ћелија и затим креирање ембриона. Након свих тих генетских испитивања, сазнала да имам три здрава ембриона. Тако се родио Марио - рекла је Марија за Блиц, а на питање ко је отац детета и да ли је његов идентитет уопште важан, Марија каже:

- Због уговора о приватности не могу са вама да делим све информације, али оно што могу да кажем јесте да ће Марио, када дође време, о томе знати све.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas