Oglas
· · Komentari: 0

Marija Šerifović stigla sa sinom u Srbiju: "Poklone primamo od sutra" (FOTO)

Mario je stigao u Srbiju

1703519035_zvezde_granda_26092023_0059.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Pevačica Marija Šerifović je početkom decembra postala mama. Uz pomoć surogat majke na svet je došao njen sin Mario.

Mario se rodio u Ameriri, Los Anđelesu, a pevačica je objasnila kako se odlučila za proces surogat majčinstva.

Za Mariju je danas poseban dan, iz Amerike je došla sa svojim sinom. Prijatelje i rodbinu pozvala je da upoznaju njenog naslednika sutra od deset sati.

- E pa babe, dede, tetke, strine, stričevi, prijatelji, braćo, kumovi, poklone primamo od sutra od 10:00h - napisala je Marija na društvenoj mreži Instagram uz footgrafiju balona i novogodišnje jelke.

Foto: printscreen/ Instagram/ Marija Šerifović

Marija je nedavno podelila sa javnosti kako je izgledao ceo proces i šta je sve podrazumevalo:

- Pre dve godine sam prolazila kroz postupak vađenja mojih jajnih ćelija i zatim kreiranje embriona. Nakon svih tih genetskih ispitivanja, saznala da imam tri zdrava embriona. Tako se rodio Mario - rekla je Marija za Blic, a na pitanje ko je otac deteta i da li je njegov identitet uopšte važan, Marija kaže:

- Zbog ugovora o privatnosti ne mogu sa vama da delim sve informacije, ali ono što mogu da kažem jeste da će Mario, kada dođe vreme, o tome znati sve.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas