Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Маријана Мићић први пут о новој улози и ћеркици Ани: "Као да сам ушла у неки други живот"

Глумица Маријана Мићић добила је најлепшу улогу

1647588422_bbe86d877f459b66ea2780a6dd13907034cb8842.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Водитељка и глумица, Маријана Мићић, крајем прошле године постала је мама. Током трудноће није се појављивала у јавности, а сада нас је обрадовала првим коментарима о ћеркици и томе како се снашла у новој животној улози.

Маријана каже да је сва њена пажња усмерена на новог члана породице:

- Када смо из породилишта стигле кући, као да сам ушла у неки други живот, као да моје тело није било оно одраније, као да смо то били други ми. Још се нисам сродила са сазнањем да је Ана наше дете и да сам ја мама. Ваљда је то нешто толико велико да организму треба време да се привикне. Рекли су ми да је тај осећај нормалан, али не и колико ће трајати - рекла је Маријана.

Прочитајте још: Андрија Милошевић открио како се сналази у улози оца: "Ништа ме није променило"

Глумица је шаљиво објаснила и да ћеркица Ана личи на тату:

- Ликом да, а и добра је на њега. Кад се родила, да сте показали десет мушкараца и питали ко је њен тата, сви би показали на Милоша. Чак има и фризуру какву он носи. Није она без разлога МишАна - каже новопечена мама Маријана Мићић.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas