· · Коментари: 0
ТУГА

Марина Туцаковић је пред крај највише волела да слуша једну песму: Ево која је у питању

Марина Туцаковић, преминула је у недељу у 67. години након дуге и тешке борбе са раком дојке

1632297377_marina.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/Лепаисрецна

Позната као аутор многих нумера, Марина је у последњим интервјуима открила, која је њена омиљена песма.

Прочитајте још: Шта ће рећи Харис? Милан Станковић и Рада Манојловић јавном преписком збунили све (ФОТО)

Она је песму "Кукавица" написала деведесетих година, али када је Цеца дошла код њен и Футе у студио, није била спремна одмах да јој понуди нумеру.

"Кулавица је песма за сва времена"

- Немој то да јој свираш, то је безвезе, добацила је Марина из кухиње кад је почео ту песму", испричала је Цеца у једном интервјуу за РТВ Нови Пазар. Ипак, Фута је отпевао само стих "Загрли ме и пођи путем куда иду кукавице", а Цеца се одушевила песмом.

- Рекла сам му одмах да је то лудило како је песма написана и то је за мене оно што ми треба. Марина то чује из кухиње и добацује: Немогуће да ти се ово свиђа".  Сутрадан је Фута урадио аранжман, а Цеца "из прве" отпевала песму која је постала хит. За ову песму, као и за све које су следиле, а које су јој донеле огромну популарност, Цеца је изразила захвалност Марини на посебан начин.

Током своје трогодишње борбе са раком, Марина је често истицала, да када год је у депресији и када клоне духом, умела је да пусти "Кукавицу", коју сматра да је њена песма за сва времена.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.