· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

Милена ДРАВИЋ и Драган НИКОЛИЋ крили су своја хумана дела, а онда је испливала емотивна прича О БОЛЕСНОМ ДЕЧАКУ... (ФОТО)

Познати глумачки пар о овоме никада није желео да говори, само су потврдили истинитост приче

1641421102_milena-i-gaga.png
Фото: YouTubeScreenshot/GrandKafaTV

Брачни пар и идоли једне генерације, глумци Милена Дравић и Драган Гага Николић важили су за изузетно скромне јавне личности које никада нису желеле да се хвале ни својим успесима, али по свему судећи ни својом хуманошћу, која им није мањкала.

Прочитајте још: На БАДЊИ ДАН пресеците црни лук на 12 делова, а ујутру стиже БИТНА ВЕСТ

Тако је сасвим случајно у јавност доспела прича о једном великом гесту, који је овај глумачки двојац учинио зарад излечења једног болесног дечака.

Прочитајте још: Њихов случај обишао планету: Близанци рођени у две различите године

Наиме, усред најгоре економске кризе, Милена Дравић и Драган Николић некако успели да скупе новац за нови аутомобил и одлучили су да замене времешни “голф” којег су стално морали да гурају да би упалио. Као на филму, кренули да пазаре нова кола, али “голф” није хтео да упали ни за живу главу, па су се вратили у стан да позову некога да их одвезе.

Баш у том тренутку на телевизији је емитован прилог о дечаку којем је хитно потребна операција очију. 

- Њима треба пара колико и ми имамо тренутно у кући, ма, шта ће нам нови аутомобил - рекао је Драган Николић својој супрузо.

Убрзо су сазнали где се налази породица дечака, и када је дошао пријатељ који је требало да их одвезе да купе ауто, рекли су му да их вози до дечаковог села. Појавили су се људима на вратима и предали им новац за операцију.

Прочитајте још: Фаталан, шармантан и невероватно паметан: Да ли знате ко је био први БЕОГРАДСКИ ПЛЕЈБОЈ - Завео је три најлепше Југословенке, па им сломио срце

Године су прошле, а ова дивна људска прича никада није доспела у јавност, све док водитељка Тања Петернек некако није сазнала за њу.

Прочитајте још: "ДРАМАТИЧНО, АЛИ ЛЕПО": Кетрин Зита се у шестој деценији разголитила и побрала похвале! (ФОТО)

- Милена је причу само потврдила и није желела да говори о детаљима. По њеној реакцији, када сам поменула ту анегдоту, видело су они скромни и хумани људи. Они су учинили много добрих дела у животу, али од тога никада нису желели да дижу медијску помпу - изјавила је својевремено Тања Петернек.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.