Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

Милица Дабовић проговорила о оцу свог сина: Никада није желео да види дете

Бивша кошаркашица први пут јавно проговорила о оцу свог сина

1607955095_milica-dabovic.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк
Oglas

Милица Дабовић, гостујући у једној емисји испричала је детаље из живота, који су за њу били јако тешки. Открила је и да отац њеног сина Стефана, никада није пожелео да види дете.

Прочитајте још: "Мама, ја не смем" .... Тања Савић открила емотивне детаље разговора са сином

- Имала сам пуно нелагодности, али када се све слегло и када је време прошло, видим да ми народ верује и да ме воли баш овакву каква јесам. Скупо ме је коштало што сам искрена. Јако су ми се лоше ствари с партнерима дешавале. Психички сам била злостављана, са Стефановим оцем - рекла је Милица, па додала:


- Он је једноставно нестао. Нема никакав посао, колико сам ја успела да сазнам од његове те девојке. Са свим тим женама сам се зближила и сазнала ко је и шта је. Јако ми је драго што сам била слепа. Зашто би моје дете желело да види оца који не жели да га види? Који је украо све. Та колица ме највише боле, али то је завршена једна прича.

Прочитајте још: Огласила се кума Дарка Лазића: Андреана Чекић сломљена од бола

- Стефан има једно прелепо детињство и надам се да ће се појавити особа која ће заменити ту фигуру. Помислим често на Стефановог оца. Његово име не стоји у матичној књизи, јер ја нисам знала како се зове. Он је мени признао да је друга особа, а то је мени било шокантно. Он никад није пожелео да буде у папирима, нити да види своје дете. Увек су ми очи пуне суза кад се враћам на све то шта сам прошла, ја бих то све испричала, али не смем. Моје дете све може, само да не види несрећну мајку.

- Најгоре је када ти људи не верују. Онда паднеш у бедак, дође ти да се убијеш, али после неког времена када те он зове и моли те да му опростиш, измишља неке ствари, па овако, па онако, схватиш да ниси погрешио и да је то морало да се деси. Не зато што сам ја желела да добијем батине или сам волела насилнике, него је он био јако љубоморан, нападао ме... Њему је било битно да потроши мој новац, да иде по дискотекама... О свему ћете прочитати у књизи. То ће бити сурова биографија, али и једна прелепа књига - закључила је Милица Дабовић у емисији "Премијера - викенд специјал".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas