Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Милица Павловић НИКАД ЕМОТИВНИЈА:Испливао снимак који слама срца

Кадрови који сламају срца

1710063040_milica_pavlovic_11082022_0058.jpg
Фото: АТА
Oglas

Милица Павловић недавно се нашла у жижи јавности, када је упутила јавну подршку глумици Анђели Јовановић, против које је Бранислав Лечић поднео кривичну пријаву. 

Певачица је сада на свом Инстаграм налогу поставила видео снимак, који је разнежио све њене обожаватеље. 

На поменутом снимку, певачицина бака, љуби Милицу у чело, а опште је познато колико су привржене једна другој и везане. 

фото:принтсцреен/инстаграмсторy-сеноритамилица

Овај чин симболише блискост, јер се само највољенији љубе у чело. 

Подсетимо, Милица је након спектакла у Арени, решила да се повуче и направи малу паузу, о којој је радо говорила:

- После више од десет година каријере сам себи по први пут дозволила тај луксуз да нестанем на 20 дана! Да се искључим из комплетног посла, угасим телефон и сама отпутујем далеко од свих. Малдиви су ми пружили оно што ми је било најпотребније- мир. Да чујем себе и своје мисли, да се наспавам, одморим, опустим. И морам да признам нисам била лош сапутник самој себи на овом путовању. По повратку сам видела огроман број ваших порука и то да сте се мало забринули али надам се да ме разумете. На Малдивима се десила посебна магија, тај мир тај рај и енергија су ме испиринсали да сам први дан кад сам слетела у Србију и улетела у музички студио. Одужићу вам се за ово што сам вас стресирала. Паметно сам искористила и сигурна сам да ћете волети оно што ми је "кликнуло" док сам седела на плажи и размишљала о томе шта је то што би вас одушевило и што желе моји фанови. И мислим да смо на неколико корака од тога. Лове М. - написала је Милица на свом Инстаграм профилу.

Ало

Бонус видео:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas