Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МУЗИЧКЕ ЗВЕЗДЕ

Певачица Милица ПАВЛОВИЋ данас слави 31. рођендан: Откривамо шта јој је МАЋЕХА припремила (ФОТО)

Млада певачица данас прославља улазак у четврту деценију живота

1660228530_milica_pavlovic_musk_09062022_0041.jpg
Фото: Ataimages
Oglas

Млада звезда Гранда Милица Павловић прославља свој данас 31. рођендан, а судећи према фотографијама обасута је љубављу и пажњом њене породице и пријатеља из родног града. Ипак, посебно изненађење за њу стигло је од њене маћехе.

Прочитајте још: Најлепши загрљај у "граду љубави": Фотографије СЛОБОДЕ МИЋАЛОВИЋ из Париза ће вас одушевити (ФОТО)

- Имам најдивнију маћеху на свету која је огромну торту донела из Шапца дан уочи мог рођендана. Најдивније комшије из свог села који су целу ноћ путовали да би били на ручку данас са мном, сестру лепотицу и тетку која сваког јутра лечи људе у дому здравља и данас је због мене обукла најлепшу хаљину. Хвала вам од срца- поручила је Милица.


Фото: InstagramStoryScreenshot/senoritamilica

Прочитајте још: Три идеалне врсте послова за особе СКЛОНЕ ДЕПРЕСИЈИ:Стручњаци дали мишљење

Уследиле су и бројне објаве њених фанова, колега и чланова породице који су Милица Павловић пожелели најлепше жеље поводом рођендана. А онда је уследила и певачицина објава у којој се свима захвалила на честиткама.

Прочитајте још: Јасан знак да превише перемо лице: Мање је више у овом случају

- Рођена сам под срећном звездом јер ИМАМ ВАС! Годинама је за мене 11. август дан највеће љубави, јер ми ваша љубав и енергија дају највећу снагу! Привилегија је имати вас у животу! На сваки рођендан ме подсетите колико вам дугујем и зато сам вам спремила један мали поклон! Склонила сам са стране 31 наруквица албума "Посесивна“ за вас... На крају дана мој тим ће случајним избором коментара и честитки испод овог поста одабрати добитнике. Захвална сам вам на свему! Волим вас НАЈВИШЕ! Ваша М!- написала је Павловићева.

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas