Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Милица Павловић открила детаљ о себи који је годинама крила: Само из једног разлога није желела да прича о томе

Певачица је одлучила да подели са јавношћу детаљ из свог приватног живота

1657695794_micka.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Милица Павловић једна је од наших најзгоднијих певачица. Води рачуна о својој исхрани и редовно вежба, али постоји још један детаљ - она већ годинама не једе месо:


- Самим тим што сам одрасла на селу и дан-данас не могу да сакријем задовољство и радост када пролазим поред комшијске капије и уберем јабуку, или код мене у дворишту, где имам седам-осам врста воћа. Сада су стигле кајсије и шљиве, а донедавно су ту биле и трешње - почела је са објашњењем Павловићева за "Блиц".

Прочитајте још: "Волела бих да имам мање груди и да носим хаљине на бретеле": Бивша манекенка и једна од најзгоднијих жена на планети по гласовима мушке публике, брутално искрено о свом телу

Изјавила је и да је пре 6 година донела одлуку да се храни здравије:

- Водим рачуна о здрављу почевши од тога, па све до тога што сам пре пет-шест година пробудила то стање свести да треба да помогнем себи, како због природе свог посла и тога што желим да што дуже трајем у њему, тако и због тога што желим да трајем као људско биће и да што дуже будем здрава и лепа колико год је то могуће - објаснила је певачица.

Прочитајте још: ДВА ТРОФЕЈА У РУКАМА: Јована Јеремић показала дечка и освојила престижну награду (ФОТО)

- Желим да допринесем свом телу и да се што мање умарам, као и да не посећујем болнице. Због тога већ дужи временски период не конзумирам месо, о чему нисам желела раније да говорим да не буде да сад ја ту нешто паметујем... Да кажу: "Покондирена тиква из Лесковца, јела је пљескавицу за доручак, а сад ово прича" - открила је због чега није причала о томе до сада.

- То једноставно прија мом телу и постоји јако велики број намирница које могу да замене месо. На тај начин доприносим свом телу. То је била моја одлука. Исто тако, не користим млека за тело која садрже одређене конзервансе, као ни било шта што је тестирано на животињама. Ето, и ово рече Милица која је офарбана у плаво, али хајде, правићемо се да је ово моје природно стање - закључила је она.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas