Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"МИСЛИЛА САМ ДА МИ СЕ СВЕТ РУШИ" :Теодора Џехверовић се присетила тешких момената

Иако је сада већина људи воле, некада то и није било тако

1710514309_partizan_vs_zvezda_13032023_084.JPG
пхото:АТА
Oglas

Теодора Џехверовић важи за једну од најпопуларнијих певачица млађе генерације, а чини се да је став о њој такав да или је људи претерано воле или не могу да је поднесу. Али са таквим мишљењем се певачица сусретала целог живота.

Иако је данас успешна и задовољна, певачица признаје да је живот није увек мазио и да се током одрастања сусретала са другарицама које су јој окретале леђа.

– То је саставни део одрастања. Делује сада страшно, али једног дана ћеш се томе смејати. Никада нећу да заборавим када ми је група девојчица рекла: „Због нас си примљена у хор не зато што знаш да певаш“. Што сам се ја тад потресла, па не могу да вам објасним. Онда, када добијем петицу, две другарице са којима сам стално ишла у школу ми побегну да идем сама, а ја трчим за њима и плачем– присетила се Џехверовићева која је временом схватила да је из сваке лоше ситуације нешто научила.

– Тада мислиш да ти се цео свет руши, али свако пролази кроз те неке фазе. Живот ће нам давати много пута особе која ће нам окретати леђа и то су константне лекције. Неко је заиста то и морао да уради за вас, јер је то била његова сврха у вашем животу како бисте нешто научили и постали јачи. Глава горе– написала је Теодора на свом Инстаграму која је својим примером желела да утеши све девојчце које се сусрећу са таквим ситуацијама.

Теодора је од малена зарађивала свој динар и то тако што је заједно са братом током новогодишњих празника наступала, али њено прво право ангажовање почиње тек касније, када је заправо почео и пут ка успеху који је данас остварила.

– Не можете да помогнете својим родитељима, не знате како, 14. марта је била аудиција за Звезде Гранда рекла сам себи: „То је то, ово је твоја прилика“ – испричала је својевремено.

(Курир)

Бонус видео:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas