Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Мислила сам да одустанем": Песма Лене Ковачевић крије тешку причу - "Желела сам да ме она гледа"

Лена Ковачевић је вечерас наступила са песмом "Зови ме Лена", а нумеру је посветила недавно преминулој мами Нади.

1709067494_Lena.jpg
Фото: Yоутубе/принтсцреен/ РТС
Oglas

Лена Ковачевић са својом специфичним гласом годинама уназад одушевљава јавност, а на фестивалу "Песма за Евровизију" са нумером "Зови ме Лена" показала је раскошни талентат.

Лена је недавно изгубила мајку Наду, којој је посветила песму за "Беовизију 2024", изведену вечерас, у првом полуфиналу.

- Десила песма која се мени допала и која на неки начин има један штос. У међувремену, мама је преминула и онда је Дарко прилагодио песму због ситуације око маме. Мислила сам да ли да одустанем јер је ситуација изузетно комплексна и другачија у односу на то када сам хтела да се пријавим. Желела сам да ме она гледа, да је анимирам и забавим јер је лежала непокретна. Сада сам помислила да ће и даље да гледа и да причу треба да испричамо. Песму смо посветили њој, а музику смо прилагодили ситуацији. Од једне веселе и брзе песме направили смо другачију, која уствари много више личи на мене. То је само једна порука њој и љубав коју сам желела да јој изразим кроз ту музику - рекла је она за Блиц.

(Блиц)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas