Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Моја Лена не може да баца новац на глупости": Гоца Тржан о васпитању своје ћерке - "Паре не падају са неба"

Певачица се дотакла и вантелесне оплодње

1683357590_gocatr.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Ћерка Гоце Тржан ове године прославиће 16. рођендан. Певачица ћерку учи да не расипа новац:

- Џепарац је нешто што мора да има да може себи у школи да купи да једе, да викендом може себи да плати карту за биоскоп. То је онако једна пристојна сума, ни превише, ни премало, да може да уштека неку пару. И да мора да научи сама да економише својим новцем, да не може да баца паре нон-стоп на неке глупости, јер ни нама не падају паре са неба. Децу треба научити да је новац нешто што се зарађује, не добија се баш тако лако - истиче у једној емисији.

Након развода, срећу је пронашла крај 14 годин млађег Радомира Новаковића, са којим годинама покушава да добије потомство:

- Борба за потомство звучи племенито, а заправо је реч о кулуку, тешкој муци и притиску. Ни мало није лако истрпети хормонску терапију. Месец дана се осећам као да сам луда и имам биполарни поремећај, лоше сам воље - испричала је, па се надовезала:

- Више није здраво и нећу ићи на вантелесну. То је велики стрес за организам. Много људи има проблем са природним зачећем. Мрзим кад се о тој теми пише патетично. Не треба мене нико да сажаљева. Верујте да су сви ти људи озбиљни хероји.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas