Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МУК у студију: Дара Бубамара ударила ШАМАР Марини Висковић усред емисије (ВИДЕО)

Певачица изненадила све потезом

1656484648_dara-bubamara-marina-viskovic.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Дара Бубамара и Марина Висковић, гостовале су заједно у емисији код Огњена Амиџића, а током игрице "Лаж или истина", догодио се неочекивани тренутак.

Прочитајте још: Дара Бубамара открила како је пребила дечка на аеродрому, а затим запретила и Огњену Амиџићу: "Убила бих те"

Наиме, њих две су одговарале на питања о себи, а друга страна је требала да погоди, да ли је то "лаж или истина". Овога пута, Марина Висковић баш и није имала среће.

На питање: -  Када сам имала 17 година, имала сам код куће у видео-касети 100.000 марака. Лаж или истина?! - питала је Дара колегиницу, а с обзиром да је Марина мислила да је у питању лаж, изгубила је у игрици, због чега је морала да трпи последице.

- Истина је! Имала сам 17 година када сам почела, скупљала сам паре са својим бендом да купим свој први стан. Живела сам са родитељима у 33 квадрата и то сам у некој видео-касети чувала -рекла је Дара, а онда навукла кухињску рукавицу, којом је благо требало да удари колегиницу.

Прочитајте још: Овако је Никола Рађен описао Ану Кокић у три реченице и открио како је реаговао када је видео први пут нервозну

Ипак, певачици се рука омакла, па је мало јачи шамар ударила Марини, због чега су обе праснуле у смех.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas