Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Најмлађи евровизијски представник свих времена: Песму са којом је представљао Грчку написао са само 14 ГОДИНА (ФОТО/ВИДЕО)

Синоћ је завршено финално вече, а победу на овогодишњој Евровизији однела је Шведска

1684052468_profimedia-0775334563.jpg
фото: Профимедиа
Oglas

Велику победу на 67. избору Евровизије однела је Шведска, коју је представљала Лорин са песмом Таттоо. Њјена песма "Татоо", према кладионицама уочи финала имала је највеће шансе за победу на овогодишњем надметању, што се и остварило.

Занимљиво је да је она донела другу победу Шведској за 11 година и тиме се уписала у историју. Такође, овогидшња Евровизија биће упамћена по још једном детаљу. Наиме, ове године је Грчка послала најмлађег представника који се икада такмичио на Евросонгу.

Шеснаестогодишњи Виктор Верниког са нумером „Wхат тхеy саy“  представљао је Грчку у другој полуфиналној вечери. Песму је написао са само 14 година, а говори о борби са депресијом.

Музиком се бави још од малих ногу, а широј јавности је постао познат по снимању тзв. кавера, односно прерадама познатих нумера. Има још два сингла.

Након његовог наступа у полуфиналној вечери низали су се коментари попут "Звучао је толико нервозно", "Дао је 200% себе", "Уложио је сву енергију у наступ", "Не могу да верујем да има само 16 година", "Невероватно за једног шеснаестогодишњака, треба да буде поносан на оно што је постигао" и сл.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas