Oglas
· · Komentari: 0

Najmlađi evrovizijski predstavnik svih vremena: Pesmu sa kojom je predstavljao Grčku napisao sa samo 14 GODINA (FOTO/VIDEO)

Sinoć je završeno finalno veče, a pobedu na ovogodišnjoj Evroviziji odnela je Švedska

1684052468_profimedia-0775334563.jpg
foto: Profimedia
Oglas

Veliku pobedu na 67. izboru Evrovizije odnela je Švedska, koju je predstavljala Lorin sa pesmom Tattoo. NJjena pesma "Tatoo", prema kladionicama uoči finala imala je najveće šanse za pobedu na ovogodišnjem nadmetanju, što se i ostvarilo.

Zanimljivo je da je ona donela drugu pobedu Švedskoj za 11 godina i time se upisala u istoriju. Takođe, ovogidšnja Evrovizija biće upamćena po još jednom detalju. Naime, ove godine je Grčka poslala najmlađeg predstavnika koji se ikada takmičio na Evrosongu.

Šesnaestogodišnji Viktor Vernikog sa numerom „What they say“  predstavljao je Grčku u drugoj polufinalnoj večeri. Pesmu je napisao sa samo 14 godina, a govori o borbi sa depresijom.

Muzikom se bavi još od malih nogu, a široj javnosti je postao poznat po snimanju tzv. kavera, odnosno preradama poznatih numera. Ima još dva singla.

Nakon njegovog nastupa u polufinalnoj večeri nizali su se komentari poput "Zvučao je toliko nervozno", "Dao je 200% sebe", "Uložio je svu energiju u nastup", "Ne mogu da verujem da ima samo 16 godina", "Neverovatno za jednog šesnaestogodišnjaka, treba da bude ponosan na ono što je postigao" i sl.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas