Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МИЛЕНА ВАСИЋ у сузама: Склопила руке и окренула главу ка небу- последњи поздрав Ланету Гутовићу! (ФОТО)

Поттресне сцене на сахрани великана Ланета Гутовића.

1630152822_132397_ljljljljljlj_f.jpg
Фото: Драган Миловановић
Oglas

Глумица Милена Васић која му је била колегиница у серији "Бела лађа", занемела је од бола када је почело опело.

Милена је само затворила очи, склопила руке и подигла главу ка небу. 

Прочитајте још: САХРАНА ЛАНЕТА ГУТОВИЋА: Породица, пријатељи и колеге се окупили да упуте последњи поздрав глумачкој легенди! (ФОТО)

Фото: Драган Миловановић

"Био си моја јутарња кафа..."

Колико јој је колега значио, Милена је објаснила у објави након што је сазнала да је Лане преминуо.

"Лане, толико одлазака у последње време.. осећај је као да ме неко брише гумицоМ део по део... све висе личим на неко чудовиште,без јасне форме и облика зар не? Пијемо кафу свако јутро Ти и ја,док још сви спавају ,скувам кафу позовем те негде мало пре 8 изјутра и прелиставамо дневну штампу читам наслове а ти им дајеш смисао само онако како ти мозеш и нико други.. смејемо се.Једног јутра пијемо кафу и престаје смех.стиже вест да је и Власта отишао ,плачем ,тихо плачем Кажес:”немој Мицо, немој ,ми не плачемо зато што је неко отишао него зато што знамо колико ће нам недостајати.,не плачи., сачувај нешто и за мене “ казеш Данас плачем ... јер знам и зашто ?
Био си моја јутарња кафа , био си моја вечерња ласцивна шала на виберу Разумео си живот и волео си га ."

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas