Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Наша некадашња представница на Евросонгу открила шта јој се десило пред наступ: "Тукло га је шест људи из обезбеђења"

Даница Крстић открила до сад непознате детаље са њеног наступа на Евросонгу

1683710841_balkanika.jpg
Фото: Принтсцреен/ YоуТубе - Еуровисион Сонг Цонтест
Oglas

Даница Крстић је са групом "Балканика" представљала Србију на Евровизији 2018. године. Певачица је препричала немили догађај који је обележио нејно сећање да једно од највећих музичких такмичења на свету. 

Гостовала је у емисији "Плус Србије" у којој је испричала све о насилнику који је ушао на сцену и отео певачици микрофон.

- Има много правила и тих места кроз које морате да прођете како би минутажа била испоштована и да би све прошло како треба. Све у минут мора да буде тачно. Постоји означен део иза сцене где сви стоје док колега завршава, међутим, неколико секунди пред крај, следећи такмичар малтене буде тик поред сцене. У том тренутку, видимо човека како излази на сцену и почиње да туче певачицу - започела је Крстић, па наставила:

- Отео јој микрофон и почео нешто да прича. Обезбеђење га убрзо извукло, и то је заправо било у преносу, само што су кадрирањем успели да то опеглају. Девојка је изузетно професионално узело микрофон од обезбеђења и наставила да пева. Она се тресла, а ми смо били у шоку. Тог човека је тукло шест људи из обезбеђења и нису могли да га обуздају.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas