Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
РЕТРО

Наша популарна певачица се УДАВАЛА три пута, а њега је највише ВОЛЕЛА (ФОТО)

Певачица Злата Петровић има иза себе три брака.

1640598097_zlata.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Она се први пут удала док је још била малолетна, на наговор родитеља, за музичара којег није волела. Друга два брака били су са јавности познатим личностима. Најпре са колегом, певачем Хасаном Дудићем, а потом са водитељем Зораном Пејићем Пејом.

Прочитајте још: Индира Радић једна је најпопуларнијих певачица код нас, а да ли знате чиме се бавила пре него што је постала позната

Са обојицом је имала по једно дете, али ниједан њен брак није опстао. Године 1997, у време када је са Пејом била годину дана, и када је њихова љубав цветала, новинари листа "Сабор" разговарали су са водитељем о томе зашто воли своју супругу Злату. Он је у исцрпној и веома емотивној исповести објаснио какав је њихов однос, а текст преносимо у целости:

Судбински сусрет

- Верујем у судбину и сигуран сам да је баш она Злату и мене предодредила једно другом. До сусрета са њом, нисам знао за друге љубави, сем оне које имају само почетак и крај. Оно најбијтније, средину, нису имале. На почетку сваке везе, већ сам знао какав ће бити крај. Сусрет са Златом је у мени пробудио до тада непозната осећања. Страшно ме је уздрмала и није ми требало много да схватим да то није само кратак занос. Кад треба да се видимо, мени фрка! Сав се тресем и треперим, као клинац у пубертету. Видим, нешто са мном влада, не знам шта је, а много ми прија! После ми је признала да је и са њом било исто. Оде код маме у Обреновац, па једва чека да ме поново види и враћа се ка без душе...

Од првог тренутка је знала како треба са мном. Импресионирала ме је својом снагом и невероватном енергијом. Споља је јака као камен. А испод камена, крије се нежна, танана и осетљива душа. После месец дана познанства, верили смо се. За тих месец дана, просто ме је бомбардовала прелепим стварима и више нисам могао без ње. Знао сам за све приче које су кружиле о њој. Никада ме нису занимале. Само сам да је што пре упознам што боље и да сазнам истину. А неко се може истински упознати ако се са њим дели хлеб. Распаметила ме је њена скромност. Умеју да је дирну ситнице. Поклоним јој минђуше вредне свега педесетак динара, а у њеним очима заблистају сузе. Као да сам јој поклонио цео свет! Носи их тако поносно као да вреде читаво богатство. Зна да се радује малим стварима.

Златини тањири - као огледало!


Злата је фантастична домаћица, изузетно педантна и чиста. Није од оних налицканих, дотераних жена које изгледају "боли глава", али не дај Боже да јој завириш у купатило! Код ње све мора да блиста и да буде у савршеном реду. И оно што се види, и оно што се не види. Нема ствари у кући којој не посвећује пажњу због тога што је та ствар моћда скривена. Воли све кућне послове који иду уз жену - кување, спремање и остало. Кад она изнесе шерпу са јелом на сто, то је да не поверујеш да шерпа у којој се јело тек скувало може да буде тако чиста! А у тањирима можеш да се огледаш! Кад нешто спреми, не зна човек да ли пре да ужива у укусној клопи или у лепоти.

Покушавам да јој сву лепоту којом ме засипа у сваком тренутку вратим и да јој олакшам и улепшам живот. Чиме год могу! Рецимо, Злата оде са пријатељицама у куповину са пријатељицама, а ја на посао. После пар сати се ми се јави и каже да су се умориле. Предложим јој да негде седну на пиће, да се одморе, док се мени не заврши смена. Затим јурим кући, да припремим вечеру и да њу и њене пријатељице обрадујем. Завршио сам вишу угоститељску школу и мајстор сам за разне специјалитете. "Ужа специјалност" ми је месо. Узмем крменадлу, па је напуним качкаваљем, шунком, печуркама, па запечем. Још кад све то прелијем сосом... Злата се распамети и разбијем сосом... Злата се распамети и разбије од клопе, иако не воли месо. Додуше, у последње време сам у недоумици - да ли је то стварно толико добро спремам, или је њој толико слатко зато што ме воли! Посебно волим да спремам салате јер их она обожава. Кад узмем црвени купус, црни лук, па томе додам сирће и уље...

Фото: Сабор/архива Новости

С времена на време, једно друго "уништавамо" добром клопом. Кад претерамо, бацимо се на ригорозну дијету. Сад смо баш на једној. Нисмо оптерећени изгледом, али нема смисла да се пред народом појављујемо са огромним вишком килограма. На меденом месецу који смо провели на Тајланду, таман смо се мало били "довели у ред". Ручкове смо прескакали, а увече таманили локалне рибље специјалитете.

У многим стварима смо исти или слични, али има много и оних у којима се разликујемо. Ја све одлуке доносим споро, а Злата је страшно брза. Ствари решава у тренутку, експресно, без много мудровања. Такви смо и у вожњи. Тамо где ја возим сто на сат, она вози сто осамдесет! Али, одлично се уклапамо.

Свесна је како изгледа


Злата је таква да човек не може да је не воли. У њој сам нашао све, једно у другом будимо оно најлепше. Годину дана смо у браку, а наша љубав је све већа и јача. О њеним манама не могу да причам. Нисам објективан! Јер, кад неког волиш као што ја волим њу волиш баш све на њему и мане престају да буду мане. До удаје, Злата је волела, као и ја, изласке и провод. Брак нас је обоје променио. Све слободно време посвећујемо једно другом и чини ми се да бих дао све на свету за оне дивне искрене нежности и љубави у њеним очима. Највећа жеља нам је да имамо дете...

Свог сина Микија Злата покушава да нормално васпита. Не жели да га издваја од остале деце. За џепарац му даје пет-десет динара, иако би могла да му даје знатно више. О његовом васпитању брину она и Хасан, мада дечак живи са нама. Ја се у то не мешам и срећан сам што ме Мики прихвата као доброг другара са којим може о свему да разговара. Нас двојица заједно наручујемо пице и таманимо их са уживањем...

Ових дана, завршавамо реновирање стана. Иницијатор и организатор тог великог и прашњавог посла је, наравно, Злата. Има комплетну визију како ће наш кутак на крају изгледати и одлично се сналази. У све се боље разуме од мене, па и у грађевинске, гипсарске, молерске и остале радове. Потпуно је ушла у ту проблематику. Пре неки дан, требало је скидати "шпански зид". Ја сам предложио да се то ради чекићем и длетом, а она је била за то да се зидови наквасе, па да се скида шпахтлом. Она је била у праву, а мом предлогу су се сви слатко смејали. Све држи под контролом.

Прочитајте још: Син Марине Туцаковић први пут проговорио о борби своје мајке са раком: "Рекли смо јој имаш 10 дана"

Иначе, у кући изгледа сасвим обично. Онолико колико она уопште може да изгледа обично! Без шминке, са косом скупљеном у реп, у шортсу и мајици. Није оптерећена својим изгледом. И таква би могла да се појави на екрану, без тренутка припремања. Али, из поштовања према публици, дотерује се када треба да се појави на неком јавном месту. У свему је подржавам, као и она мене. Не гушимо једно друго љубомором, јер смо свесни да особу крај себе не ваља стезати. У посао јој се не мешам и подржавам сваку њену жељу. Све у свему, одлично се слажемо. Ситне неспоразуме решавамо разговором, уз кафицу. И ма колико лепо да причам о њој, стално ми се чини да то није довољно лепо!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas