· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

Наташа Беквалац ОТВОРИЛА ДУШУ: Желела сам свима да се приклоним (ВИДЕО)

Певачица Наташа Беквалац одлучила је да са својим пратиоцима путем друштвене мреже Инстаграм, подели тренутке из своје музичке каријере.

natasa-bekvalac.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк

Лепа певачица, позната је као веома искрена особа, која се никада није устручавала да отворено прича о својим проблемима и успесима.

Прочитајте још: Запевала Цеца, а за њом и ВЕЉКО: Анастасији приредили ИЗНЕНАЂЕЊЕ, није могла да верује (ВИДЕО)

Овога пута одлучила је да са својим пратиоцима подели неке детаље из музичке каријере о којима до сада није причала:

Прочитајте још:  Секси комбинације, моћан глас: Невиђени спектакл Јелене Карлеуше у 60 минута (Фото+Видео)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Лет Гирлс анд Боyс бе wхат Тхеy wант💛💚❤💜💙💗

А пост схаред бy Наташа Беквалац (@беквалцева) он

"Ове године пуним 40 година. 20 година музика је мој зивотни избор... за толико знате... музика је постала мој зивот много раније... имала сам 5 ,6 година када сам први пут стала на бину на те даске које ми и сада зивот значе. Нисам увек кроз музику била искрена. Некада сам хтела да се направим бољом него што јесам да бих вам се свидела. Увек када сам хтела да се додворим, подметнем, приклоним, осетили сте. После дугогодишњег копања по души, грешкама, падовима, изгубљеним ратовима и биткама решила сам да се не надам бољој прошлости и да будем оно што јесам и у животу и у музици. Без компромиса. 31.маја у недељу отпеваћу вам своје најлепше песме на начин који највише волим... Грешке, оштећења, пуно љубави...припремите се и шаљите утиске❤", написала је певачица у опису видеа који је поставила.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ове године пуним 40 година.20 година музика је мој зивотни избор ...за толико знате...музика је постала мој зивот много раније...имала сам 5 ,6 година када сам први пут стала на бину на те даске које ми и сада зивот знаце.Нисам увек кроз музику била искрена.Некада сам хтела да се направим бољом него сто јесам да бих вам се свидела.Увек када сам хтела да се додворим ,подметнем ,приклоним, осетили сте.После дугогодисњег копања по дуси, ,грескама,падовима ,изгубљеним ратовима и биткама ресила сам да се не надам бољој прослости и да будем оно сто јесам и у зивоту и у музици.Без компромиса. 31.маја у недељу отпевацу вам своје најлепсе песме на нацин који највисе волим...Греске,остецења,пуно љубави...припремите се и саљите утиске❤Концерт мозете пратити на бесплатној апликацији @yоубоxмусиц хттпс://yоубоx.рс/доwнлоад 31.05. 21 х

А пост схаред бy Наташа Беквалац (@беквалцева) он

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.