Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТВ звезде

Наташа је направила РЕВОЛУЦИЈУ са хитом ТАЈНЕ, али ова песма била је намењена другој РЕГИОНАЛНОЈ ЗВЕЗДИ

Наташин нови хит направио је бум на естради, а аутор открива да је текст првенствено био намењен за другу певачицу

1643877461_Natasa-Bekvalac.jpg
Фото: Јутјуб принтскрин/Наташа Беквалац
Oglas

Певачица Наташа Беквалац направила је прави бум на естради од када је објавила песму "Тајне". За само два дана нашла се на првом месту на тренингу Јутјуба, а аутор песме открива да ова нумера првенствено није писана за Наташу.

Прочитајте још: КАКО ДА ЖЕНА НАПРЕДУЈЕ У КАРИЈЕРИ: Ово је најбоље место за рад, а сваки проблем се решава уз "виртуелну кафу"

Аутор песме Милош Рогановић је ову композицију направио за Северину, али ју је она одбила! Након неког времена дошла је Наташа и одмах је схватила да је песма идеална за њу.

Прочитајте још: Цеца и Богдан су РАСКИНУЛИ! Пар ставио тачку на љубав мирним речим

"Песма је настала пре две године и писана је за Северину. Међутим, њој се није допала и Милош је оставио у архиви. У међувремену му се јавила Наташа у жељи да пронађе адекватну песму за албум. Она је код њега чула демо песме 'Тајне' и одушевила се на прво слушање", говори извор и додаје:

"Одмах је рекла 'Узимам, моја је. Ово ће бити најбоља песма коју сам икад отпевала'. И тако се и десило. Одмах је платила и кренула да је снима", завршава причу извор.

Наташа је лично учествовала у режији спота који је снимљен по њеној замисли на Ибици, на месту где су како је Наташа једном рекла "све њене тајне закопане".

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas