Oglas
· · Komentari: 0
NEUSPEH

NE LIČI NA SEBE! Zvezda "Prljavog plesa" Dženifer Grej (62) žali zbog operacije nosa koja joj je UNIŠTILA KARIJERU (FOTO)

Dženifer Grej progovorila je o svojoj zloglasnoj odluci da uradi operaciju nosa na vrhuncu karijere ranih 90-ih i kako je osećala da nije „prirodan par“ svom kolegi iz "Prljavog plesa" Patriku Svejziju

1650382569_______________________________________________________________________________-460000000000998.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub
Oglas

Ova 62-godišnja glumica je imala dve operacije rinoplastike nakon što je doživela svetsko priznanje u uspehu na blagajnama iz 1987. gde je igrala Bejbi Hausman - ali njen novi izgled učinio ju je neprepoznatljivom, a glumica je sada priznala da je to dovelo do toga da "izgubiti svoj identitet i karijeru preko noći". 

Govoreći o reakciji na njen promenjen izgled, Grejeva se prisetila da je prisustvovala premijeri ubrzo nakon što je operisala nos - otkrivajući da njen prijatelj glumac Majkl Daglas nije imao pojma ko je ona jer je izgledala tako drugačije.

Pročitajte još: RAZVOD DECENIJE! Nakon 25 godina braka, MILJENICA HOLIVUDA Tandi NJuton se rastala od muža - svi misle da je "SKRENULA S UMA" (FOTO)

„To je bio prvi put da sam izašla u javnost“, rekla je Grejeva u intervjuu za strani časopis.

„I to je postala stvar, ideja da budete potpuno nevidljivi, iz dana u dan. U očima sveta više nisam bila ja. A čudna stvar je bila ta da sam se tome opirala ceo svoj život, čak i kada je moja majka rekla da treba da operišem nos."

Porodične traume

NJena odluka da uradi operaciju nosa uništila je njenu karijeru u Holivudu, sprečavajući je da ikada dostigne iste visine kao u tom jednom hitu u svojoj biografiji.  

U svojoj knjizi, Grej se dotiče izbegavanja Holivuda, pišući: „Potrošila sam toliko energije pokušavajući da shvatim šta sam pogrešila, zašto sam prognana iz kraljevstva. To je laž. Prognala sam sebe."

O posledicama operacije nosa dodaje: "Preko noći gubim svoj identitet i karijeru."

Oba njena roditelja su bila podvrgnuta operaciji rinoplastike, a Grejeva nagoveštava da je njena majka nije želela da izgledaju kao Jevreji kako bi bili postavljeni u širok spektar uloga. 

"Ne možete biti gej. Ne možeš biti Jevrej. Znaš, ne možeš da izgledaš kao Jevrejin. Ti samo pokušavaš da se uklopiš u ono što grupa misli." 

Nije bilo hemije

Na drugom mestu u intervjuu, govorila je o svom pokojnom kolegi iz "Prljavog plesa" Patriku Svejziju, koji je umro 2009. u 57. godini nakon borbe sa rakom pankreasa.

Priznajući da nisu imali nikakve hemije tokom snimanja, Grejeva je rekla: „Na isti način na koji Bejbi i Džoni ne bi trebalo da budu zajedno… prirodni spoj, zar ne? I nismo bili prirodni spoj. A činjenica da smo morali da budemo kompatibilni, stvorila je tenziju."

Razvod posle 19 godina braka

U svojim memoarima, Dženifer takođe govori o zabavljanju sa Metjuom Broderikom u ranim dvadesetim, a kasnije i sa glumcem Džonijem Depom. 

Ona govori o 'ozbiljnim traumatskim trajnim posledicama' fatalne saobraćajne nesreće 1987. u Severnoj Irskoj, gde je vozio Broderik i dve osobe su izgubile život. 

„Postojale su neke veoma, veoma teške stvari koje su mi zauvek promenile život i niko nije bio kriv“, rekla je. O Depu, Grej nagoveštava električnu hemiju, rekavši: „Bilo je malo vrućine. Bila je to strašna lomača."

Pročitajte još: LEPA GLUMICA SE OBLAČI KAKO HOĆE: "Kada sam napunila 50, kupila sam čizme do butina, neću da se povlačim" (FOTO)

Grejeva je 2020. objavila da se razvodi od svog supruga glumca Klarka Grega nakon 19 godina braka.

„Posle 19 godina zajedno, razdvojili smo se u januaru, znajući da ćemo uvek biti porodica koja se voli, ceni i brine jedni o drugima“, napisala je tada. 

Dženifer i Klark venčali su se 21. jula 2001. i dele ćerku Stelu (20) zajedno.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas