Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

"Не треба нико да ме сажаљева": Гоца Тржан саопштила ТУЖНЕ ВЕСТИ

Певачица Гоца Тржан у животној исповести причала је о борби за потомство која траје дуго

1644766861_goca.png
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк
Oglas

Гоца је признала да је одустала од вантелесне оплодње коју је неколико пута радила у жељи да има дете са мужем Рашом Новаковићем.

Прочитајте још: "ПАРАЗИТИ ВОЛЕ КАД ДОНОСИМО ПАРЕ": Маја Маријана упозорила млађе колегинице на ОВАКВЕ мушкарце (ФОТО)

- Имала сам три неуспешне вантелесне. Више није здраво и нећу ни ићи на то. То је велики стрес за организам. Много људи има проблем са природним зачећем. Мрзим кад се о тој теми пише патетично. Не треба мене нико да сажаљева. Верујте да су сви ти људи озбиљни хероји - говорила је Гоца.

Моја подршка

Живим као и сви други људи. Штрик да се обесим још нисам купила. Раша ми је подршка у сваком смислу. Почели смо да живимо заједно кад је Лена имала пет година. О том детету је бринуо као родитељ, водио ју је у вртић, давао јој да једе, купао је, успављивао је, учио је да плива, да вози бицикл. Није се понашао према њој као странац. Биле смо нас две саме две године. Нећу да се жалим. Тешко је свима. Има жена које се муче са соло мајчинством.

Страх од умирања

Врло сам здрава жена. Немам страх од умирања. Не плашим се. Смрт је само почетак нечег другог. Кад се родиш, ти почињеш да умиреш. Умиремо само у једној секунди, а живимо сваког дана. Не могу да замислим да људи то себи раде и да су оптерећени смрћу. Све што има почетак, мора да има и крај. Живот је прекратак да бих се себе схватала озбиљно, али и да бих размишљала о смрти. Желим да га живим што срећније и забавније... Године нису и не могу бити препрека да се живи квалитетно.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas