Oglas
· · Komentari: 0

"PARAZITI VOLE KAD DONOSIMO PARE": Maja Marijana upozorila mlađe koleginice na OVAKVE muškarce (FOTO)

Maja Marijana progovorila je o estradi i tom prilikom je objasnika kako muškarci "love" pevačice.

1644755279_pjimage--43-.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/majamarijanaofficial
Oglas

Ona je naglasila da momak ili suprug nikako ne bi trebalo da budu menadžeri mladim pevačicama.

"Pričam o mom poslu, o mojoj profesiji. Dakle, ako se bavite pevanjem, ne dozvolite momak da vam bude menadžer. Ni muž, ni slučajno. Jednog dana, sve te konce on će držati u rukama i nećete moći nikada da se iščupate. Tako da, svako svoj posao", rekla je ona i dodala:

Pročitajte još: Nepoznati detalji iz života pevačica: OVA odluka ANDREANE ČEKIĆ joj je nakon 11 godina promenila život!

"Znači, nađete jednog ostvarenog čoveka koji može s vama da se nosi, a ne da im se prvo divi... Ovo su mlade devojke. Prvo im se dive, mlade, lepe, zgodne, donose pare. I kao: „Uf, maco, cico, kuco..." I onda posle dok je ne smota... To su sve manipulatori... U našem poslu gde god da odemo, mi uzmemo mikrofon i možemo, na neki način da zaradimo pare, je l' tako? A to ovi paraziti vole".

(Grand)

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas