Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Недостаје ми мој муж": Кортни Кардашијан недавно имала хитну операцију, а сада поново раздвојена од супруга

Кортни Кардашијан се недавно огласила на својим друштвеним мрежама, откривајуц́и дубину својих емоција усред одсуства супруга и изазова са којима се суочавала током тренутне трудноц́е

1694763537_50ce8d60976e216eff0491fa9847344188f6f4b5.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Кортни је подела видео Тревиса Баркера, рок звезде и бубњара, наглашавајуц́и колико јој је недостајао док је био на турнеји по Европи.

- Недостаје ми мој муж - написала је Кортни уз емоџије са сузама, пружајуц́и увид у своју рањиву страну, иако је увек деловала врло јако и смирено.

Трависова европска турнеја је у завршној фази, а то ће се поклопити са доласком њихове заједничке бебе на свет. 

Тревис је недавно морао да паузира са концертима, журец́и у Америку како би био уз Кортни због хитне интервенције коју је имала. Раније овог месеца, она је доживела компликације у трудноц́и, због чега је била неопходна "хитна операција фетуса".

- Заувек ц́у бити захвална невероватним лекарима што су спасили живот наше бебе. Вечно сам захвална свом мужу који је дошао са турнеје да буде са мном у болници и брине о мени после, мој камен. И мојој мами, хвала ти што си ме држала за руку.

Пошто је у прошлости имала релативно лаку трудноц́у са својом претходном децом, недавни страх био је посебно узнемирујуц́и за Кортни.

- Као неко ко је имао три заиста лаке трудноц́е у прошлости, нисам била спремна за страх и на хитну операцију фетуса.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas